TILBAKE TIL BLÅTT OG GULT? Mats Zuccarello Aasen (22) har blitt plassert på farmerlaget til New York Rangers. Ifølge Aftonbladet er han på vei tilbake til svensk hockey og Modo. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
TILBAKE TIL BLÅTT OG GULT? Mats Zuccarello Aasen (22) har blitt plassert på farmerlaget til New York Rangers. Ifølge Aftonbladet er han på vei tilbake til svensk hockey og Modo. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

- Zuccarello på vei tilbake til Sverige

Aftonbladet hevder nordmannen gir opp NHL-drømmen.

|||
Mats Zuccarello Aasen kommer ifølge svenske Aftonbladet til å gi opp NHL-drømmen og vende tilbake til Modo.

Nordmannen ble poengkonge i svensk eliteserie sist sesong, men har slitt i sitt møte med nordamerikansk proffhockey. New York Rangers sendte ham tidlig ned til farmerlaget Hartford Wolf Pack, og Zuccarello har ikke fått det til der heller.

Ifølge Aftonbladets kilder har Rangers gitt klartegn til å la Zuccarello vende tilbake til Sverige etter at Modo-leder Markus Näslund var i kontakt med klubbdirektør Glen Sather.

- Situasjonen er ikke optimal, og vi må prøve å finne en løsning, sier Zuccarellos agent Erik Ryman til avisen.

Etter storspillet i svensk eliteserie var seks NHL-klubber ute etter Zuccarello, og han bestemte seg for New York Rangers.

Profftilværelsen i USA ble ikke som han håpet. Han fikk tidlig beskjed om at han ville flyttes ned til farmerlaget, og på ti kamper for Hartford har han greid fattige to poeng.

Gårsdagens bortekamp mot Springfield Falcons, som endte med 2-3-tap med ett Zuccarello-skudd og ingen målpoeng, kan ha vært hans siste kamp før han vender tilbake til europeisk ishockey.

(NTB)