Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello poengløs av isen da Rangers gikk på ny smell

Tapte 3-5 mot Nashville.

TAPTE: Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-5 mot Nashville Predators i den første kampen etter julepausen. Foto Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TAPTE: Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-5 mot Nashville Predators i den første kampen etter julepausen. Foto Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-5 mot Nashville Predators i den første kampen etter julepausen.

Nordmannen spilte 19 minutter, men var ikke involvert i noen av scoringene i mandagens NHL-kamp. I stedet var det Jesper Fast, Rick Nash og J.T. Miller som laget Rangers' mål i en kamp som i realiteten ble avgjort midtveis i tredje periode.

Da tok hjemmelaget nemlig ledelsen 5-1 ved James Neal, som scoret sitt andre mål for kvelden. Han hadde også sendt Predators opp til 2-1 i annen periode.

Nashs og Millers' scoringer ble dermed mest som trøstemål å regne for et Rangers-lag som har tapt fire av sine fem siste kamper.

Neste test for Zuccarello og lagkameratene kommer borte mot Tampa Bay Lightning onsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media