Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello poengløs, men Rangers dundrer videre

5-2 mot Flames.

POENGLØS: Mats Zuccarello hadde notert målpoeng i de tre foregående kampene, men i Calgary ble det verken mål eller assists på nordmannen. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jason Franson
POENGLØS: Mats Zuccarello hadde notert målpoeng i de tre foregående kampene, men i Calgary ble det verken mål eller assists på nordmannen. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jason Franson Vis mer

New York Rangers feide over Calgary Flames og vant 5-2 på borteis i NHL natt til onsdag. Det var klubbens fjerde seier på rad.

Mats Zuccarello hadde notert målpoeng i de tre foregående kampene, men i Calgary ble det verken mål eller assists på nordmannen.

Som vanlig fikk Zuccarello tillit og var en del av Rangers' startoppstilling. Han fikk totalt 14.54 minutter på isen og fyrte av fem skudd.

New York Rangers styrte inn til en komfortabel borteseier. Gjestene ledet 4-0 etter litt over en halvtime. Rick Nash scoret to av målene, mens Chris Kreider, Derek Stepan og Carl Hagelin scoret de tre andre målene.

Calgary Flames fikk sin første redusering til 1-4 etter 31.56 minutter. Jiri Hudler scoret målet. I overtall gjorde Curtis Glencross vertenes 2-5-scoring like før slutt.

Zuccarello og co. ligger på tredjeplass i sin NHL-avdeling. Rangers har plukket 34 poeng på 29 kamper.

(NTB)