Zuccarello reddet av svenske i sin tredje NHL-kamp

Målvakt Henrik Lundqvist stoppet 43 skudd.

PÅ ISEN IGJEN: Mats Zuccarello Aasen spilte sin tredje NHL-kamp for New York Rangers mot David Clarkson og New Jersey Devils, men Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var den som storspilte og bidro sterkt til 3-1-seieren. Foto: SCANPIX/Lou Capozzola/Getty Images/AFP
PÅ ISEN IGJEN: Mats Zuccarello Aasen spilte sin tredje NHL-kamp for New York Rangers mot David Clarkson og New Jersey Devils, men Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var den som storspilte og bidro sterkt til 3-1-seieren. Foto: SCANPIX/Lou Capozzola/Getty Images/AFPVis mer

Målvakt Henrik Lundqvist stoppet 43 skudd og sørget for at Mats Zuccarello Aasen og co. i New York Rangers vant «Slaget om Hudson».

Nordmannen spilte sin tredje kamp i NHL og var med på seier 3-1, men fikk betydelig mindre spilletid enn i sine foregående to opptredener. «Zucca» noterte seg ei heller for målpoeng.

Svenske Lundqvist storspilte og avverget de fleste av New Jersey Devils'' stormangrep. Svært lite spillemessig tydet på at Devils faktisk har hele 20 færre poeng enn erkerivalen.

New Jersey-klubben hamret løs på Lundqvist, men traff nettet kun én gang.

- Det var mye action. De skjøt hele tiden og fra alle tenkelige vinkler. Da er det morsomt å spille, og jeg gjorde det vel helt ok, sa Lundqvist til TV-stasjonen MSG.

Travis Zajac kranglet den første pucken i mål og sørget for at New Jersey Devils tok ledelsen etter seks og et halvt minutt. Under minuttet senere utlignet Brian Boyle for Rangers.

Avgjørelsen falt etter 33.22 minutter, da Michal Rozsival fyrte av og pucken gikk via en Devils-forsvarer og i mål. Siste scoring ble sendt i åpent mål av Brandon Dubinsky med seks sekunder igjen av kampen.

(NTB)