Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Zucca» tror han blir værende i New York

Zuccarello regner med å bli i Rangers

Rick Nash forlater New York Rangers til fordel for Boston Bruins. Mats Zuccarellos framtid er også usikker, men 30-åringen tror han blir værende i Rangers.

VIL BLI: Mats Zuccarello kan bli tradet bort fra New York Rangers i løpet av de neste dagene, men håper å bli værende i laget. Foto: Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock/NTB scanpix
VIL BLI: Mats Zuccarello kan bli tradet bort fra New York Rangers i løpet av de neste dagene, men håper å bli værende i laget. Foto: Daniel Lea/CSM/REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rick Nash, som seks ganger har vært på All Star-laget i NHL, forlater New York Rangers. Han skal framover spille for Boston Bruins. Det bekreftet Zuccarellos klubb søndag. Nash forsvinner i bytte med Ryan Spooner, Matt Beleske og Ryan Lindgren.

Rangers har slitt tungt denne sesongen og skal slite med å redde en plass i sluttspillet. Klubben er ventet å måtte kvitte seg med flere profiler før overgangsvinduet stenger mandag. Også Zuccarellos fremtid er usikker.

- Rangers har jo sagt at de vil beholde meg, men hvis de får det rette tilbudet…, sa Zuccarello til Nettavisen etter trening søndag morgen lokal tid.

- Det er ikke noe jeg får gjort med dette (spekulasjonene rundt framtiden), la 30-åringen til.

33-årige Nash tilbrakte seks år i Rangers. Han var en av profilene i klubben, men sto over de to siste kampene for å unngå risiko for skade i påvente av et klubbskifte.

Det er andre gang i karrieren Nash blir «tradet». Han kom til New York Rangers i 2012 etter å ha vært i Columbus Blue Jackets i ni sesonger.

Denne sesongen har han notert seg for 18 mål og 28 poeng på 60 kamper. Totalt har han scoret 434 mål og står med 799 målpoeng.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!