Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello scoret da Rangers tok solid revansj

Nordmannen overrasket keeper med et raskt skudd.

NY SCORING: Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
NY SCORING: Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag.

Seieren ble en solid revansj for Rangers, som tapte forrige sesongs semifinale i sluttspillet mot nettopp Lightning. Og den kom etter at New York-laget scoret tidlig i hver periode.

Først sendte Dan Boyle gjestene i ledelsen før to minutter var spilt. Jonathan Marchessault kvitterte så for Lightning, men i det første minuttet i annen periode var det Zuccarellos tur til å score.

Nordmannen overrasket Lightning-keeper Ben Bishop med et raskt skudd etter at J.T. Miller hadde sklidd ensomt fram på vertenes halvdel.

Også i slutten av midtperioden utnyttet Tampa Bay overtallsspill til å utligne, men deretter var det stopp for hjemmelaget.

Etter at Dominic Moore hadde gjort 3-2, tok Lightning ut keeperen i jakten på en utligning i sluttminuttene. I stedet endte det med at Viktor Stålberg og Rick Nash satte hver sin puck i tomt mål.

Mats Zuccarello spilte totalt 17.48 minutter i onsdagens kamp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media