NY SCORING: Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
NY SCORING: Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Zuccarello scoret da Rangers tok solid revansj

Nordmannen overrasket keeper med et raskt skudd.

Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag.

Seieren ble en solid revansj for Rangers, som tapte forrige sesongs semifinale i sluttspillet mot nettopp Lightning. Og den kom etter at New York-laget scoret tidlig i hver periode.

Først sendte Dan Boyle gjestene i ledelsen før to minutter var spilt. Jonathan Marchessault kvitterte så for Lightning, men i det første minuttet i annen periode var det Zuccarellos tur til å score.

Nordmannen overrasket Lightning-keeper Ben Bishop med et raskt skudd etter at J.T. Miller hadde sklidd ensomt fram på vertenes halvdel.

Også i slutten av midtperioden utnyttet Tampa Bay overtallsspill til å utligne, men deretter var det stopp for hjemmelaget.

Etter at Dominic Moore hadde gjort 3-2, tok Lightning ut keeperen i jakten på en utligning i sluttminuttene. I stedet endte det med at Viktor Stålberg og Rick Nash satte hver sin puck i tomt mål.

Mats Zuccarello spilte totalt 17.48 minutter i onsdagens kamp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram