Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello scoret i hjemmeseier

Mats Zuccarello noterte seg for nok en NHL-scoring da Rangers tok imot Edmonton Oilers. Kampen endte 4-2 til vertskapet i New York.

Bare fem minutter ut i første periode sendte Zuccarello pucken forbi Oilers' keeper og sørget for 1-0 i Madison Square Garden. Scoringen og 21.06 minutters istid gjorde Zuccarello til banens nest beste spiller. Bare lagkamerat Rick Nash var bedre, ifølge NHLs offisielle nettsted.

Også Nash kunne notere seg for en scoring i tirsdagens kamp. Den kom i overtallsspill i det siste minuttet av andre periode. I mellomtiden hadde Edmonton utlignet ved Taylor Hall - også det i overtallsspill i andre periode - før Dylan McIlrath la på til 2-1 for Rangers og Jordan Eberle utlignet igjen for gjestene fra Canada.

I siste periode ble det Jesper Fast som fastsatte sluttresultatet til 4-2. Fast scoret på åpent mål bare fire sekunder før full tid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media