Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello scoret i Rangers-seier

Fortsetter å imponere og er lagets poengkonge.

Foto: NTB Scanpix.
Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å imponere i NHL og scoret sitt ellevte mål for sesongen da New York Rangers slo Chicago Blackhawks 3-2 på borteis onsdag.

Gjestene fra New York ledet 2-0 etter den første perioden mot lederlaget fra Central-divisjonen.

Brad Richards sendte Rangers i ledelsen med et håndleddsskudd da fem minutter var spilt, mens Zuccarello doblet ledelsen da han gikk kjøkkenveien i overtallsspill drøye fire minutter senere.

Nordmannen slo svenske Niklas Hjalmarsson i en duell, tok med seg pucken rundt målet i et forsøk på å snike den inn ved den bortre stolpen. Chicago-målvakt Corey Crawford måtte oppgitt se at pucken skled via keeperkølla og inn i buret.

Chicago sørget for ny spenning i United Center med to scoringer og utligning til 2-2 i midtperioden. Chris Hagelin avgjorde imidlertid for Rangers med et håndleddsskudd i nettet snaue seks minutter før full tid.

Zuccarello var på isen i 14.42 minutter, men endte med -1 i pluss-/minusstatistikken. Nordmannen er Rangers' poengkonge sammen med Brad Richards med 31 poeng. Begge har 11 mål og 20 målgivende pasninger, men Zuccarello har spilt 44 kamper denne sesongen - én kamp mindre enn lagkameraten.

Rangers ligger på delt 7. plass i Eastern Conference og møter Dallas Stars på fredag.

(NTB)