Zuccarello scoret to og ble banens beste spiller

Men det var ikke nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mens New York Rangers kriger for å nå sluttspillet i NHL, fortsetter Mats Zuccarello Aasen å imponere. I natt scoret han begge Rangers' mål da laget tapte 2-3 for Ottawa Senators.

Begge nordmannens mål hjemme i Madison Square Garden kom i andre periode, og begge var styringer etter skudd fra John Moore og Marc Staal.

Rangers-fansen håpet at lørdagens kamp ville sikre klubben plass i NHL-sluttspillet, men ettersom New Jersey Devils vant sin kamp lørdag kveld, er Rangers fortsatt ikke helt klar for Stanley Cup.

57 poeng 26-åringen har nå 19 scoringer og 38 målgivende pasninger på 74 kamper for Rangers denne sesongen og lagde virkelig kaos i gjestenes sone i lørdagens kamp, melder NHL.com.

Nordmannen ble kåret til banens beste, og var på isen i 15 minutter og 10 sekunder mot Senators. Han ble sendt i utvisningsboksen for roughing sammen med fire andre spillere snaut tre minutter før slutt. Noen få sekunder etter at han var tilbake på isen, fosset Zuccarello ned på venstresiden og sendte pucken inn mot midten der Derek Stepan kom stormende. Men Robin Lehner i Senators-buret reddet styringen.

Zuccarellos 2-3-redusering ble dermed kampens siste mål, og Rangers må vente noen dager før de kan sikre seg en sluttspillsplass. Nordmannen endte med -1 i pluss-/minusstatistikken i lørdagens kamp.

Med 57 målpoeng så langt har Zuccarello fosset forbi den tidligere norske rekorden til Espen «Shampo» Knutsen for antall målpoeng i NHL i løpet av én sesong. «Shampo» fikk 53 målpoeng i 2000/2001 for Columbus Blue Jackets.

Tre kamper igjen Stanley Cup-sluttspillet starter 16. april, siste dag i grunnspillet er tre dager tidligere. Etter oppgjøret mot Ottawa har Rangers tre kamper igjen i grunnspillet: hjemme i Madison Square Garden mot Carolina Hurricanes på tirsdag, mot Buffalo Sabres i New York to dager senere, og siste kamp på borteis mot Montreal Canadiens lørdag 12. april.

Rangers ligger fortsatt på andreplass i sin divisjon med 91 poeng. De tre beste i hver av de fire divisjonene går rett til sluttspillet. De siste fire plassene blir fylt opp av to klubber fra Eastern og to fra Western Conference. En divisjon kan dermed ende med å få med fem lag, mens en annen risikerer å bare få med tre.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer