Zuccarello sentral da Rangers fortsatte seiersrekka

Nytt målpoeng.

 FORSETTER Å IMPONERE:  Mats Zuccarello. Foto: NTB Scanpix
FORSETTER Å IMPONERE: Mats Zuccarello. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello og New York Rangers hentet hjem sin fjerde seier på rad da Colorado Avalanche ble slått 2-1 på bortebane lørdag. Zuccarello tegnet seg ikke på scoringslista, men bidro med assist.

Hjemmelaget åpnet best. Nathan MacKinnon satte pucken i mål etter 7.13 i første periode. Men New York Rangers snudde kampen med to kjappe mål i midtperioden.

Etter en pasning fra Mats Zuccarello kunne Derek Stepan sette pucken i mål for fjerde gang denne sesongen. Det hadde da gått 12.42 av andre periode. 21 små sekunder senere sørget svenske Oscar Lindberg for at sluttresultatet ble 2-1 til Rangers.

- Vi var det beste laget i to perioder. I den tredje perioden ga vi dem noen muligheter, men vi hadde stort sett kontroll, sier Rangers-keeper Henrik Lundqvist til klubbens egen hjemmeside.

Landsmannen Lindberg var naturlig nok tilfreds med seier og scoring. Han takker scoringsinstinktet sitt for 2-1-målet.

- Jeg tenkte ikke på noe da jeg satte pucken i mål. Så snart jeg ser en mulighet, trenger jeg ikke å tenke på hva jeg må gjøre. Det fungerer bra, sier han.

Norske Mats Zuccarello har bidratt med færre målgivende pasninger enn i fjor så langt denne sesongen. Lørdagens assist var hans fjerde denne sesongen, mens han står med hele sju mål. Tre av dem kom i kampen mot Toronto Maple Leafs lørdag for en uke siden, da 28-åringen sto for sitt første hat trick for Rangers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram