Nick Spaling (t.v.) scoret for Pittsburgh Penguins i Madison Square Garden fredag, men det holdt likevel ikke mot New York Rangers som sikret seg plass i kvartfinalen i NHL-sluttspillet. Foto: USA TODAY Sports / NTB scanpix
Nick Spaling (t.v.) scoret for Pittsburgh Penguins i Madison Square Garden fredag, men det holdt likevel ikke mot New York Rangers som sikret seg plass i kvartfinalen i NHL-sluttspillet. Foto: USA TODAY Sports / NTB scanpixVis mer

Zuccarello skadd da Rangers sikret kvartfinaleplass

Fikk puck i hodet.

Mats Zuccarello fikk en puck i hodet og måtte gå i garderoben i første periode da New York Rangers vant over Pittsburgh Penguins og sikret seg kvartfinalebillett i NHL-sluttspillet.

Nordmannen fikk under 5 minutter på hjemmeisen i Madison Square Garden fredag, men rakk å sende av gårde tre skudd mot mål før han ble truffet av en puck på venstresiden av hjelmen mot slutten av første periode.

Etter først å ha sittet litt på benken gikk Zuccarello i garderoben, og han dukket ikke opp igjen senere i kampen. Det er ikke kjent hvor alvorlig skadd han ble.

Derek Stephan åpnet ballet for Rangers og sørget for 1-0 drøyt fire minutter ut i første periode. Nick Spaling reduserte for Penguins drøyt 17 minutter ut i midtperioden, mens tredje periode endte målløst.

Ekstraomganger måtte dermed til, men også her var det lenge målløst, før Carl Hagelin avgjorde kampen i Rangers favør etter i underkant av 11 minutter.

Rangers har dermed vunnet fire av fem kamper mot Penguins og har sikret seg plass i kvartfinalen i årets NHL-sluttspill.

(NTB)