RANGERS-TAP: Ishockey-proffen Mats Zuccarello er ikke fornøyd med å ha tapt på hjemmebane. Bildet er tatt under fredagens kamp mot Penguins. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
RANGERS-TAP: Ishockey-proffen Mats Zuccarello er ikke fornøyd med å ha tapt på hjemmebane. Bildet er tatt under fredagens kamp mot Penguins. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Zuccarello skuffet over Rangers-smell

- Jeg synes ikke vi skal tape, men nå har det jo skjedd.

Nattens andre sluttspillkamp i NHL endte med 3-4-tap for Mats Zuccarello og New York Rangers mot Pittsburgh Penguins.

Riktignok ble det en målrik aften på Rangers' hjemmebane i Madison Square Garden, men Mats Zuccarello og co. klarte ikke å gjenta bedriften fra natt til fredag da Rangers vant den første sluttspillkampen mot Penguins 2-1.

Zuccarello var skuffet over hjemmetapet, men minnet på at laget ikke forventet å ta seg videre i sluttspillet med 4-0 i kamper.

- Det var ingen her inne som trodde at vi skulle vinne fire strake, men selvfølgelig er vi skuffa over å ha tapt på hjemmebane. Det synes jeg ikke vi skulle gjøre, men nå har det jo skjedd. Nå må vi bare gjøre oss klare i Pittsburgh, sier Zuccarello til Nettavisen.

Aktiv Crosby Rangers åpnet sterkt med Zuccarello som hadde kampens første skudd på mål. Penguins-målvakt Marc-André Fleury lot seg ikke lure og satte en stopper for Zuccas puck.

Derek Stepan nettet kampens første mål for Rangers. I andre periode utlignet Brandon Sutter for Penguins. Deretter svingte Sidney Crosby kølla og sikret Penguins' andre mål i kampen. Crosby gjentok suksessen og løftet gjestene til 3-1 over Rangers.

I tredje og siste periode forsøkte Derick Brassard å gjenopprette æren foran hjemmepublikummet med Rangers' andre mål etter assist fra Zucca, men det tok ikke lang tid før Chris Kunitz spilte inn Penguins' fjerde og siste mål. Rick Nash leverte Rangers' trøstemål og avsluttet kampen med 3-4-tap for Rangers.

Ny sjanse tirsdag Zuccas statistikk for kampen viser én assist og tre skudd mot mål. Han tilbrakte 17 minutter og 33 sekunder på isen.

Neste gang Rangers går ut på glattisen er natt til tirsdag norsk tid. Da spiller Zucca og co. på bortebane i Pittsburgh i det som er tredje kamp i åttedelsfinalen mot Pittsburgh Penguins.

(NTB)