Zuccarello statist i Crosby-comeback

Rangers tapte hjemme mot Penguins.

I BAKGRUNNEN: Mats Zuccarello Aasen (bak) fikk begrenset med spilletid i en kamp der det meste handlet om Sidney Crosbys (t.v.) etterlengtede comeback på isen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray Stubblebine
I BAKGRUNNEN: Mats Zuccarello Aasen (bak) fikk begrenset med spilletid i en kamp der det meste handlet om Sidney Crosbys (t.v.) etterlengtede comeback på isen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray StubblebineVis mer

Mats Zuccarello Aasen fikk drøyt sju minutters spilletid da NY Rangers tapte 2-5 mot Pittsburgh Penguins natt til fredag.

Nordmannen hadde ett skudd. Han noterte -1 i pluss/minus-statistikken. Zuccarello fikk kun et overtall å vise fram sine ferdigheter i, men var mot slutten av kampen involvert i flere store sjanser.

- Det er vel sånn det er med meg akkurat nå. Det er nære på. Vi får håpe at det kommer et mål snart. Det gjelder bare å jobbe videre, også får vi se om jeg fortsatt får være her oppe eller ikke, sa Zuccarello til hockeymagasinet.no.

Zuccarello ble nylig hentet opp fra NY Rangers' farmerlag i AHL.

- Pittsburgh er et utrolig bra lag, og vi henger ikke helt med fra start. Vi kommer oss etter hvert, men de får noen kjappe mål og dreper kampen, sa Zuccarello.

Matt Cooke scoret to ganger for Pittsburgh, men det de fleste snakket om var at Sidney Crosby endelig var tilbake på isen. Stjernespilleren har slitt med hodesmerter siden han pådro seg to hjernerystelser i januar i fjor. Han gjorde et comeback-forsøk i november, men etter at symptomene igjen begynte å melde seg i desember, har 24-åringen valgt ikke å ta noen sjanser før han følte seg helt fin igjen. Det betød et nytt opphold på tre måneder.

For bare femte gang denne sesongen kunne Penguins bruke Crosby, Kris Letang og Jevgenij Malkin sammen. Letang gikk glipp av nesten to måneder tidligere i sesongen på grunn av en hodeskade. Malkin scoret sitt 39. mål for sesongen.

- Omtrent like mye tid på isen som jeg hadde ventet. Det gikk ganske bra. Jeg klarte å konsentrere meg om hva jeg kunne klare å få til. Jeg følte jeg ble mer og mer komfortabelt utover i matchen, sa Crosby om sine 16 minutter i comebacket til nhl.com.

Crosby fikk én assist og +3 i NHL-comebacket.

(NTB)