TANGERTE: Med 207 kamper har Mats Zuccarello spilt like mange NHL-oppgjør som Espen «Shampo» Knutsen. Foto: Alex Trautwig / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
TANGERTE: Med 207 kamper har Mats Zuccarello spilt like mange NHL-oppgjør som Espen «Shampo» Knutsen. Foto: Alex Trautwig / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Zuccarello tangerte Shampo-rekord

Spilt like mange kamper.

Med 207 kamper har Mats Zuccarello spilt like mange NHL-oppgjør som Espen «Shampo» Knutsen. Nordmannen markerte milepælen med assist da New York Rangers slo byrival New York Islanders 2-1.

Zuccarello var nest sist på pucken da Kevin Hayes sørget for 1-1 mot Islanders. Lagkamerat Rick Nash fastsatte sluttresultatet til 2-1 med sin scoring knapt tre minutter ut i den tredje perioden.

- Jeg så at han var åpen, så det var bare å få den opp til ham, og så gjorde han resten av jobben. Det var sterkt gjort av ham, sa Zuccarello til TV 2 om sin målgivende pasning.

Stort I sin 207. NHL-kamp var nordmannen som vanlig en av spillerne med lengst tid på isen med 19 minutter og 23 sekunder. Med kampen tangerte han også «Shampo"s NHL-rekord.

- Det er stort det. Det er noe jeg ikke engang hadde drømt om når jeg var yngre, så det er veldig stort, sa Zuccarello.

27-åringen har til nå i sesongen stått for 12 mål og 28 assists for Rangers.

Allerede natt til torsdag norsk tid kan Zuccarello gå forbi «Shampo» når Rangers møter Washington Capitals.

(NTB)