Ishockey

Zuccarello tror Rangers raskt kan bli bra igjen

New York Rangers har litt over en uke igjen av sesongen. Mats Zuccarello gjentar at han gjerne vil med videre når NHL-laget skal bygge seg opp igjen.

ÉN UKE IGJEN: - Jeg ønsker å være i New York Rangers, sier Mats Zuccarello. Foto: NTB scanpix
ÉN UKE IGJEN: - Jeg ønsker å være i New York Rangers, sier Mats Zuccarello. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For første gang siden 2009/10-sesongen blir ikke Rangers med videre til sluttspillet. Klubben har skuffet stort og har ikke annet enn æren å spille for i sine gjenstående kamper.

Rangers-ledelsen konkluderte allerede i februar med at det ikke kom til å bli et sluttspilleventyr i år. Dermed forsvant flere etablerte spillere i bytte mot draftvalg og lovende talenter.

Zuccarello fikk derimot bli, men framtiden er langt fra sikker for den norske publikumsfavoritten. Han har flere ganger gitt uttrykk for at han vil fortsette i New York Rangers.

– Selvfølgelig ønsker jeg å være her. Jeg føler at jeg kan være en bra spiller og en god lagkamerat hvis de skal gjenoppbygge. Enten det tar ett, to eller tre år, føler jeg at jeg kan være en bra spiller å ha i den prosessen, sier Zuccarello til Nettavisen.

Han erkjenner at det er frustrerende at sesongen for hans del allerede er over etter neste helg. Nordmannen tror ikke veien tilbake til ønsket nivå nødvendigvis er lang.

– Vi er ikke i nærheten av topplagene nå. Vi er avhengig av unge spillere. De må utgjøre en forskjell og gå ut og ta tak i kampene. Med noen nye forsterkninger via free agent-markedet tror jeg vi kan være gode igjen raskt. Om vi ikke er blant tittelkandidatene, så tror jeg vi kan kjempe om sluttspill allerede neste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer