SKADEAVBREKK: Mats Zuccarello Aasen må belage seg på fire til seks uker ute med en ankelskade. Det er dårlig nytt for nordmannen, som har imponert for farmerlaget Connecticut Whale. Foto: SCANPIX/AP Photo/Niklas Larsson
SKADEAVBREKK: Mats Zuccarello Aasen må belage seg på fire til seks uker ute med en ankelskade. Det er dårlig nytt for nordmannen, som har imponert for farmerlaget Connecticut Whale. Foto: SCANPIX/AP Photo/Niklas LarssonVis mer

Zuccarello ute i fire til seks uker

Stoppes av ankelskade.

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen må belage seg på et lengre skadeavbrekk. I fredagens kamp for Connecticut Whale måtte nordmannen av isen med ankelskade.

- Jeg regner med å være ute i 4-6 uker, skriver Zuccarello i en tekstmelding til Nettavisen.

Det var like før slutt i fredagens kamp, som for øvrig endte med 3-5-tap mot Hershey Bears, at Zuccarello måtte forlate banen med en skade.

Ifølge hockeymagasinet.no var 24-åringen til legeundersøkelser søndag. Der ble det klart at Zuccarello må ta en lang, ufrivillig pause.

Det lange skadeavbrekket er spesielt dårlig nytt med tanke på NHL-framtiden. Nordmannens poengsanking i AHL blir lagt merke til, og flere klubber skal ha vist interesse.

(NTB)