TAPTE: Mats Zuccarello og hans New York Rangers tapte for Washington i natt.  Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
TAPTE: Mats Zuccarello og hans New York Rangers tapte for Washington i natt. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Zuccarello vant priser, men tapte for Washington

Opptur ble nedtur.

Mats Zuccarello fikk to priser under Idrettsgallaen på Lillehammer lørdag kveld, men han og New York Rangers tapte for Washington.

I Madison Square Garden ble det 4-3 til gjestene etter at kampen ble avgjort på overtid foran øynene på vel 18.000 tilskuere. Washington ledet 1-0 og 2-0 etter scoringer i hver av de to første periodene. Deretter klarte Rangers å komme à jour på 2-2 og tok også ledelsen 3-2 13.11 minutter ut i tredje periode, men Washington slo tilbake.

Seks sekunder før slutt utlignet Nicklas Backström, og bare 1.25 minutt ut i ekstratiden avgjorde Alex Ovechkin for gjestene. Det var hans andre scoring for kvelden, for han satte også inn det første målet for gjestene.

Zuccarello endte opp med et minuspoeng i protokollen for New York Rangers. Han var på isen da Washington gikk opp til 2-0 snaue fire minutter ut i den andre perioden.

Men han fikk mye istid og var på banen i 18 minutter og 51 sekunder. Likevel klarte altså verken Zuccarello eller Rangers å leve opp til forventningene om en ny seier. Derfor var det vel en liten trøst at den norske ishockeystjernen både fikk utøvernes pris og ble kåret til beste lagspiller under gallakvelden i Håkons Hall lørdag kveld.

Washingtons mål lørdag ble satt inn av Alex Ovechkin (2), Justin Williams og Nicklas Backström, mens Oscar Lindberg, Kevin Hayes og Viktor Stalberg satte inn de tre målene til Rangers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram