Zuccarello vil bli i NHL

Avviser ryktene.

JOBBER VIDERE: Mats Zuccarello Aasen avviser at han er i ferd med å gi opp drømmen om NHL.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
JOBBER VIDERE: Mats Zuccarello Aasen avviser at han er i ferd med å gi opp drømmen om NHL. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

||| Mats Zuccarello Aasen avviser svenske medierykter om at han skal være i ferd med å gi opp NHL-drømmen allerede.

Aftonbladet skrev i helgen at Zuccarello Aasen er så misfornøyd med tilværelsen at han har begynt å lufte tanken om en retur til svenske Modo.

- Jeg skal ikke hjem. Jeg har hatt det tøft her i starten, men det har gått bedre etter hvert, sier «Zucca» til NRK.

Nordmannen ble poengkonge i svensk eliteserie sist sesong, men har slitt i sitt møte med nordamerikansk proffhockey. New York Rangers sendte ham tidlig ned til farmerlaget Hartford Wolf Pack, og Zuccarello har ikke fått det til der heller.

- Jeg hadde ikke forventet at det skulle gå lett heller. Både hockey og livet går opp og ned. Nå har jeg vært dårlig i et par kamper i starten, men jeg håper å komme sterkere tilbake, sier den tidligere Frisk Asker-spilleren.

Ifølge Aftonbladets kilder har Rangers gitt klartegn til å la Zuccarello vende tilbake til Sverige etter at Modo-leder Markus Näslund var i kontakt med klubbdirektør Glen Sather.

- Situasjonen er ikke optimal, og vi må prøve å finne en løsning, sa Zuccarellos agent Erik Ryman til avisen.

Etter storspillet i svensk eliteserie var seks NHL-klubber ute etter Zuccarello, og han bestemte seg for New York Rangers. Nå håper han ting skal gå bedre i tiden framover.

- Jeg har spilt bra i de siste kampene, og med litt flyt kunne jeg hatt en del poeng. Det håper jeg jevner seg ut etter hvert. Men jeg er forberedt på å kjøre på og jobbe så hardt jeg kan, sier Zuccarello Aasen til NRK.

(NTB)