Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello vil spille OL for Norge, men vet fortsatt ikke om han får

- Jeg legger meg ikke opp i det.

USIKKER: Mats Zuccarello Aasen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
USIKKER: Mats Zuccarello Aasen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Det pågår for tiden tøffe forhandlinger mellom National Hockey League (NHL) og Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF).

Ifølge Sportsnet vil NHL tilby spillerne å reise til OL i Pyeongchang i februar 2018 mot at de forlenger deres nåværende avtaler med tre år.

- Jeg legger meg ikke opp i det. Vi får bare finne ut hva som skjer. Selvfølgelig har man lyst til å spille OL og spille for landet sitt. Det er utrolig stort. Vi får bare se hva som skjer, sier Zuccarello til Nettavisen.

New York Rangers-proffen er en soleklar nøkkelspiller for Norge. Det norske laget er i en knalltøff gruppe sammen med Sverige, Finland og Tyskland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling