Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarello vraket for andre kamp på rad

Og laget hans tapte.

SPILTE IKKE: Mats Zuccarello Aasen spilte ikke for New York Rangers mot Buffalo Sabres. Foto: Henny Ray Abrams, AP/Scanpix
SPILTE IKKE: Mats Zuccarello Aasen spilte ikke for New York Rangers mot Buffalo Sabres. Foto: Henny Ray Abrams, AP/Scanpix Vis mer

Ishockeystjernen Mats Zuccarello Aasen ble vraket for annen kamp på rad i NHL i natt.

Zuccarello Aasen var ikke med på laget til New York Rangers i bortekampen mot Buffalo Sabres. 23-åringen fikk heller ikke spilletid mot Boston Bruins sist lørdag.

Sabres vant oppgjøret 1-0. Tim Connolly scoret seiersmålet for hjemmelaget fem og et halvt minutt ut i midtperioden.

Rangers ble passert av Sabres på tabellen etter nattas kamp og ligger på åttendeplass i Eastern Conference, som er den siste sluttspillplassen. Zuccarello og co. har fem kamper igjen av grunnspillet. Ned til Carolina Hurricanes på niendeplass skiller det tre poeng.

Zuccarello Aasen har spilt 40 kamper for Rangers denne sesongen. Han har scoret seks mål og levert 16 assist.
I Detroit fikk hjemmelaget Red Wings kjørt seg mot St Louis Blues. Gjestene vant hele 10-3. - Takk Gud for at det er over. Dette var uakseptabelt, raste Red Wings-trener Mike Babcock. Red Wings ligger fortsatt på annenplass i Western Conference, men sliter med formen. Fem av de seks siste kampene er endt med tap.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media