FEIRER:  Washington Capitals-spillerne feirer en ny seier mot New York Rangers. Foto: NTB Scanpix
FEIRER: Washington Capitals-spillerne feirer en ny seier mot New York Rangers. Foto: NTB ScanpixVis mer

Zuccarellos Rangers i kjempetrøbbel

Må vinne fire strake.

New York Rangers tok ledelsen, men tapte 1-2 for Washington Capitals i fjerde kvartfinale i NHL-sluttspillet. Med 1-3 i kamper kan Stanley Cup-drømmen ende fredag.

Da spiller Rangers en femte og muligens avgjørende kamp hjemme i Madison Square Garden. I den jevne kvartfinaleserien har Mats Zuccarellos lag tapt med ett mål tre ganger, mens også Rangers-seieren i kamp to var ettmålsseier.

Nordmannen er ute med en hjernerystelse og går trolig glipp av resten av sesongen. I alle fall dersom Rangers blir slått ut av et Capitals-lag de ikke klarer å få tak på.

Etter en målløs første periode sendte Derrick Brassard gjestene i føringen seks minutter ut i den andre onsdag. Han spurtet fra Capitals-backene, fikk pucken fra Martin St. Louis og fintet keeper Braden Holtby.

Svensk-østerrikeren Andre Burakovsky ble kveldens store helt da han snudde kampen for hjemmelaget. Han utlignet med et håndleddsskudd sent i annen periode, mens han ble matchvinner da han snappet pucken fra en klønete Ryan McDonagh og satte inn 2-1 kun 24 sekunder ut i sluttperioden.

Rangers må vinne fredag for å holde liv i håpet om å nå Stanley Cup-finalen for annet år på rad. Med seier i neste kamp, får de en sjette kamp i Washington og eventuelt en sjuende og avgjørende kamp på hjemmeis.

(NTB)