Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarellos Rangers med sin beste periode på over 40 år

13 seiere på 14 kamper.

NOK EN SEIER: Mats Zuccarello og New York Rangers vant sin femte kamp på rad da San Jose Sharks ble slått 3-1 i California lørdag kveld. Foto: Bob Stanton-USA TODAY Sports/NTB SCANPIX
NOK EN SEIER: Mats Zuccarello og New York Rangers vant sin femte kamp på rad da San Jose Sharks ble slått 3-1 i California lørdag kveld. Foto: Bob Stanton-USA TODAY Sports/NTB SCANPIX Vis mer

Mats Zuccarello og New York Rangers vant sin femte kamp på rad da San Jose Sharks ble slått 3-1 i California lørdag kveld.

Rangers har nå 13 seirer og kun ett tap på de siste 14 kampene, klubbens beste periode siden vinteren 1973.

Superveteranen Martin St. Louis viste nok en gang at 39 år ikke er noen alder da han sendte blåtrøyene i ledelsen halvveis ut i den første perioden. Snaue fem minutter senere la rekkekamerat Chris Kreider på til 2-0.

Mats Zuccarello kom ikke på scoringslisten i lørdagens kamp i SAP Center i San Jose, men var uhyre nær da han drøye fire minutter ut i sisteperioden backhandet pucken mot mål fra kloss hold.

Antti Niemi i Sharks-buret reddet med snapphansken som krysset mållinjen, men det måtte flere minutter med videogransking til før det ble fastslått at nordmannen likevel ikke hadde tegnet seg på scoringslista.

Pucken kan ha vært over mållinjen, men ettersom det var umulig å se den svarte skiva på bildene, var det umulig å dømme mål.

På den andre siden av isen sto Henrik Lundqvist som en levende vegg gjennom hele kampen, men svensken kunne ikke forhindre at Sharks reduserte i overtall noen minutter senere ved landsmannen Melker Karlsson.

Minuttet før slutt fikk imidlertid Zuccarello en liten revansje da han passet fram til toppscorer Rick Nash som satte pucken i åpent mål.

Zuccarello står dermed med sju mål og 15 målgivende så langt i grunnspillet denne sesongen.

Neste kamp for Zuccarello og lagkameratene er lokaloppgjøret mot New York Islanders hjemme i Madison Square Garden på tirsdag.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.