Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccarellos Wild avgjorde i forlengning

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild kunne juble for 3-2-seier over Winnipeg Jets i lørdagens NHL-kamp. Eric Staal ble matchvinner i forlengningen.

JUBEL: For Minnesota Wild-spillerneRyan Suter (t.v.) og Marcus Foligno. Foto: NTB Scanpix
JUBEL: For Minnesota Wild-spillerneRyan Suter (t.v.) og Marcus Foligno. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vinnermålet ble satt inn etter keeperretur og mølje i målgården etter 1.52 minutts spill i sudden death.

Zuccarello spilte 19.20 minutter, deriblant 2.57 i overtall og 1.19 i undertall. Han hadde seks skudd på mål, men tegnet seg ikke i målprotokollen. Han var ikke på isen ved noen av scoringene, verken for eller mot.

Wild tok en tidlig ledelse med Marcus Folignos scoring etter 1.12 minutt etter en godt gjennomført kontring. Luke Kunin serverte Foligno åpent mål.

TILBAKE: Minnesota Wild tape 3-6 mot Dallas Stars etter å ha ledet 3-0 om lag halvveis i kampen tirsdag. Mats Zuccarello markerte seg med en målgivende pasning. Dette var første gang Zuccarello spilte mot Dallas Stars etter at nordmannen signerte en femårskontrakt med Wild i juli. I forrige NHL-sesong spilte Zuccarello 15 kamper, i tillegg til en k... Vis mer

Jets slo tilbake med tidlige scoringer i de to siste periodene, begge i overtallsspill. Dermed ledet gjestene 2-1.

I midtperioden tok det bare 39 sekunder før Mark Scheifele slo inn utligningsmålet. Tredje periode var 52 sekunder gammel da Blake Wheeler sendte Jets i ledelse med et skudd i krysset etter et nytt vellykket power play.

Wild sto for utligningen fem og et halvt minutt før slutt, igjen på en kontring og med de samme to spillerne i hovedrollene. Foligno sentret elegant bak ryggen og lurte to motspillere. Kunin gjorde en piruett før han feide pucken i mål.

Dermed gikk kampen til forlengning, og der scoret allstaruttatte Staal vinnermålet.

Det var en kjærkommen seier for Wild, som i øyeblikket er tre poeng fra sluttspillplass.