<strong>KONKURRANSE:</strong> Buffalo Sabres meldte seg i natt inn i kampen om de siste sluttspillplassene i Eastern Conference. Foto: Rick Stewart/Getty Images/AFP
KONKURRANSE: Buffalo Sabres meldte seg i natt inn i kampen om de siste sluttspillplassene i Eastern Conference. Foto: Rick Stewart/Getty Images/AFP Vis mer

Zuccas Rangers får kamp om sluttspillplassen

Sabres melder seg inn i kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Buffalo Sabres vant 3-1 over Tampa Bay Lightning i NHL søndag og henger med i den jevne kampen om de siste sluttspillplassene i Eastern Conference.

Mats Zuccarello Aasens klubb New York Rangers tviholder på den viktige 8.-plassen, men det er bare to poeng ned til Winnipeg Jets og fire til Buffalo Sabres.

Tyler Ennis scoret sitt første mål på 12 kamper da han ga Sabres ledelsen, og laget ga den aldri fra seg. Jhonas Enroth sørget for det med 32 redninger.

En annen keeper som imponerte søndag er Corey Crawford. Han reddet 30 skudd og holdt buret rent da Chicago Blackhawks slo St Louis Blues 2-0. Blackhawks tok sin femte strake seier og er fire poeng foran Pittsburgh Penguins i kampen om Presidents' Trophy, som går til grunnseriens beste lag.

Bryan Bickell og Marián Hossa scoret for gjestene i St Louis.

Detroit Red Wings sliter for å ta seg til sluttspill for 22. gang på rad. Med 3-0 over Nashville Predators søndag tok laget seg over sluttspillstreken til 8.-plass i Western Conference, to poeng foran Dallas og Columbus.

Henrik Zetterberg førte an med ett mål og en assist.

18-årige Filip Forsberg spilte 18 minutter i sin debut for Nashville. Den unge svensken, som ikke er i slekt med NHL-legenden Peter «Foppa» Forsberg, tok spranget rett fra Leksand i Allsvenskan til NHL og greide seg bra.

- Han så bra ut. Jeg spilte mot han nesten hele kampen, og han tar riktige beslutninger hele tiden. Han kommer til å gjøre det bra i denne ligaen, sa Detroit-kaptein Zetterberg til aftonbladet.se.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer