Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zuccas Rangers tapte på bortebane

Kampen ble avgjort på straffer.

TAP: Det ble tap på straffeslag for Mats Zuccarello og New York Rangers natt til lørdag. Foto: Abbie Parr / Getty Images / AFP / NTB scanpix
TAP: Det ble tap på straffeslag for Mats Zuccarello og New York Rangers natt til lørdag. Foto: Abbie Parr / Getty Images / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers tapte 2–3 mot Detroit Red Wings på bortebane. Kampen ble avgjort på straffer.

Rangers' David Desharnais scoret kampens første mål drøye 17 minutter inn i første periode, men Red Wings' Andreas Athanasiou sørget for utligning etter nærmere åtte minutter inn i andre periode.

I tredje periode satte Vinni Letterieri pucken i nettet og ga bortelaget ledelsen, men det tok ikke lang tid før Red Wings fikk nettkjenning og de to lagene igjen sto likt.

Siden det ikke kom flere scoringer måtte kampen ut i forlengning. Den ble målløs, og dermed måtte det straffer til for å få en vinner. Der viste Red Wings seg sterkest.

Mats Zuccarello var 20.7 minutter på isen og hadde to skudd på mål. Den norske stjernespilleren var førstemann ut for Rangers i straffeslagkonkurransen, men skuddet ble reddet av keeper.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!