<strong>Vant:</strong> Mats Zuccarello feirer med sin svenske målvakt Henrik Lundqvist. Foto: Bill Kostroun / AP Photo / NTB Scanpix
Vant: Mats Zuccarello feirer med sin svenske målvakt Henrik Lundqvist. Foto: Bill Kostroun / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

New York Rangers vant 4-1 mot Anaheim Ducks

Zuccas Rangers vant mot Ducks

Mats Zuccarellos New York Rangers vant 4-1 over Anaheim Ducks på hjemmebane i Madison Square Garden tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Laget holder etter lagets tredje strake seier tredjeplassen i den svært jevne Metropolitan-divisjonen med 41 poeng på 34 kamper.

Rangers ledet 1-0 etter den første perioden, etter scoring av Paul Carey. Knappe to minutter inn i andre periode sendte Kevin Hayes, med assist fra Zucca, pucken i nettet.

13 minutter inn i andre periode satte Carey sitt andre mål. Rangers fjerde mål kom i tredje periode, der Ducks scoret sitt første og eneste mål.

Det var første gang Paul Carey scoret to ganger i Rangers-drakten.

– Jeg har ikke fått spilt så mye og må stå på når muligheten byr seg, sa Carey.

Zuccarello var på isen i totalt 17 minutter. I tillegg til den ene assisten hadde han tre skudd på mål.

– Når vi vinner så er det hele laget som vinner. Fra Henke bakerst, backene og fram til forwardene. Overtall- og undertallsspillet er viktig og vi har fått alle til å bidra i den delen av spillet. Det er en medvirkende årsak til at vi vinner, sa Rangers-trener Alain Vigneault.

Rangers-målvakten Henrik Lundqvist hadde 39 redninger i kampen og har virkelig begynt å få tilbake selvtilliten som kanskje ikke har vært helt topp så langt denne sesongen.

Svensken er nå bare en seier unna å ta tangere Tony Espositos åttendeplass på "alltime high" på NHL-statistikken over seire blant målvakter. Henke står med 422 seire i NHL-karrieren. Listen toppes av Martin Brodeur med 691.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer