New York Rangers, Zucca

Zuccas trener har fått sparken

New York Rangers avsluttet en trøblete sesong med et brutalt tap. Nå har klubben sparket Mats Zuccarellos trener Alain Vigneault.

OVER OG UT: New York Rangers-trener Alain Vigneault har fått sparken etter at klubben til nordmannen Mats Zuccarello har levert for dårlige resultater denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: New York Rangers-trener Alain Vigneault har fått sparken etter at klubben til nordmannen Mats Zuccarello har levert for dårlige resultater denne sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er aldri hyggelig når sånt skjer. Han ga meg sjansen, og det betyr mye for meg. Han trodde på meg, og etter at han kom inn, har jeg hatt en ålreit karriere, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

MISTER TRENEREN: Mats Zuccarellos trener Alain Vigneault har fått sparken. Foto: NTB Scanpix
MISTER TRENEREN: Mats Zuccarellos trener Alain Vigneault har fått sparken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vigneault er den tredje mestvinnende treneren i Rangers' historie. Han ledet klubben til Stanley Cup-finale i 2013/2014-sesongen. Med store endringer ventet neste sesong, kom ikke søndagens beslutning fra manager Jeff Gorton som lyn fra klar himmel.

- Sånn er bransjen. Når man har hatt en så dårlig sesong som vi har hatt, skjer sånne ting, konstaterer Zuccarello.

Lørdag tapte Rangers hele 0-5 for Philadelphia Flyers. Ikke bare fikk gjestene juling på isen, de måtte også se hjemmelaget feire en sluttspillplass Rangers selv ikke var i nærheten av. Med tapet var det klart at Rangers endte aller sist i sin avdeling.

Zuccarello har ett år igjen av kontrakten med New York-klubben.

NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer