MOT NY MEDALJE: Aksel Lund Svindal hadde grunn til å smile etter utfordelen i Whistler. Snart skal kan forsvare ledelsen i kombinasjonens slalåmøvelse. Foto: Scanpix
MOT NY MEDALJE: Aksel Lund Svindal hadde grunn til å smile etter utfordelen i Whistler. Snart skal kan forsvare ledelsen i kombinasjonens slalåmøvelse. Foto: ScanpixVis mer

- Zurbriggen blir farligst

Kjetil Jansrud mener Aksel Lund Svindal kjører mot nytt gull.

||| WHISTLER (Dagbladet): - Jeg har gjort min del. Jeg hadde ikke den helt gode følelsen og løpet var ikke perfekt, men det sto i alle fall ikke på vilje og innsats, sier Aksel Lund Svindal til Dagbladet etter at utfordlene er gjort unna i Whistler.

Zurbriggen farligstDa Ivica Kostelic mistet hundredeler og til siste endte 1,05 sekunder bak, mener Aksel at Sylvain Zurbriggen kan bli den aller største utfordreren på slalåmen seinere i dag.

-Zurbriggen er god på flatene. Løypa vi snart skal ut i passer nok ham bra, sier Kjeller-gutten som øyner muligheten for en ny OL-medalje.

Landslagskollega Kjetil Janrud er ikke i tvil:

- Aksel kjører mot nytt gull. Medaljen har han nesten i lomma, sier han.

Bode kjører for gullBode Miller - kanskje den aller største favoritten - var ikke fornøyd med sin utfor.

- Jeg gikk litt for rett på i et par svinger. Dermed ble det litt skrensing i de neste svingene, forklarte Miller som etter å ha ledet på Aksel på mellomtidene har 0.76 sekunder å hente på slalåmdelen.

- Men jeg gir ikke opp. Jeg har en god følelse, sa Miller før han gikk for å klargjøre til slalåmen.

Aksel regner med tøff kamp fra Miller, men er fornøyd med avstanden.

- Akkurat nå regner jeg ikke Bode som den farligste, sier Aksel.

- Trøtt på han jævla AkselKjetil Jansrud og Lars Elton Myhre kjørt igjen ned på samme tid, men med 2.29 bak Aksel og delt 18. plass er det langt opp.

- Jeg startet dårlig og gjorde altfor mange småfeil. Det er altfor langt opp, sier Kjetil til NRK.

Svenske Hans Olsson rister litt på hodet der han står i målområdet.

- Jeg begynner å bli litt trøtt på han jævla Aksel. Faen også - han kjører bra, sier utforspesialisten som har 0,68 sekunder å ta inn på nordmannen.