Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zzzzzzz

Kristian Brenden er døgnvill og forsov seg skikkelig til gårsdagens pressemøte. Vinstra-gutten har aldri lagt skjul på at han er et skikkelig sovedyr. Spørsmålet er om han våkner til onsdagens normalbakkerenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Uff, dette var flaut. Jeg er sliten etter reisa og ikke så reint lite døgnvill. Men selvsagt skal jeg greie å holde en avtale, sa en beskjemmet Brenden.

Senga er favorittstedet. Hvis han har en fridag, kan Kristian Brenden gjerne sove 10-12 timer i strekk.

- Jeg trives under dyna, kanskje litt for godt noen ganger, ler Norges OL-håp.

Han er ennå ikke tatt ut til onsdagens konkurranse, men trener Trond Jøran Pedersen kommer ikke utenom Brenden. Han er eneste nordmann med seier i verdenscupen denne sesongen.

- Det gikk tregt før jul, men seieren i Zakopane ga meg den nødvendige selvtilliten. Det har gått bedre og bedre, og den gode følelsen er på vei. Selv uten de helt store resultatene, er jeg trygg på arbeidsoppgavene mine, sier Kristian Brenden.

- Han er den mest stabile av landslagshopperne akkurat nå, og den av nordmennene med best muligheter, sier Trond Jøran Pedersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!