Champions League: Manchester United - PSG

Magnus Gamlem

Følg kampen her

Studioet fortsetter under annonsen
Magnus Gamlem

Pogba utvist

Paul Pogba mottar sitt andre gule og blir utvist. Franskmannen ble markert ut av kampen og har hatt en frustrerende kveld på Old Trafford. Pogba har vært den store formspilleren under Solskjær, men var tydelig misfornøyd underveis i kampen.

Magnus Gamlem

2-0: Ropte på VAR

MANCHESTER (Dagbladet): Flere tilskuere signaliserer for VAR i den situasjonen, fordi de mener det er offside på Mbappé. De blir ikke hørt. Utskjelte Angel Di Maria med sin andre målgivende pasning på Old Trafford i kveld. Det må smake godt for argentineren, og ditto vondt for United.

Solskjær ber spillerne roe seg ned fra sidelinja. De røde er overalt nå.

- United er i ferd med å rakne, sier TV2s kommentator, Øyvind Alsaker.

Magnus Gamlem

- Fuck off

Tidligere Manchester United-spiller Angel Di Maria hadde den målgivende pasningen til PSGs mål. Argentineren har mottatt pipekonsert fra hjemmefansen hjemme hele kampen, og svarer med å rope "fuck off" i feiringen av 1-0-målet.

Magnus Gamlem

PSG i ledelsen

MANCHESTER (Dagbladet): En skikkelig kalddusj for hjemmelaget. Ole Gunnar Solskjær reiser seg umiddelbart for å gi spillerne sine instruksjoner. Det ser ut som han ønsker en formasjonsendring for å slå tilbake i denne kampen.

Magnus Gamlem

Mata inn

Rett før pause måtte Lingard forlate gresset, og nå tvinges Solskjær til et nytt bytte. Martial slet før pause, og nå er han erstatter med Juan Mata.

Magnus Gamlem

Tvinges til bytte

Jesse Lingard gpr av banen like før pause. Midtbanespilleren har pådratt seg en skade og Alexis Sanchez sendes innpå.

Magnus Gamlem

Tøff førsteomgang

Det har vært en vanskelig førsteomgang på Old Trafford for Solskjærs menn. PSG har vist sin styrke, uten å komme til altfor mange store sjanser. United har ikke vært helt ufarlige, og har skapt et par sjanser mot Buffon og PSG-forsvarer. Det står fremdeles 0-0 i Manchester.

Magnus Gamlem

Felte linjemannen

MANCHESTER (Dagbladet): Sanchez felte linjemannen nettopp. Begge gikk i bakken. Chileneren tok det hele med et smil. Det ser verre ut med Jesse Lingard.

Magnus Gamlem

Slipper med skrekken

MANCHESTER (Dagbladet): Det så lenge ut til at Anthony Martial måtte gi seg med en vond lysk. Solskjær signaliserer til Sanchez at han skal gjøre seg klar, men så ber han chileneren vente. Martial er tilbake på gresset.

Magnus Gamlem og Christian Monge (i England)

Annonsørinnhold