Annonse

Deadline Day

Opplysninger til Dagbladet: - Nederlandsk klubb snuser i Norge
Foto: NTB

Opplysninger til Dagbladet: - Nederlandsk klubb snuser i Norge

Ifølge det Dagbladet får opplyst kan erstatteren til Jørgen Strand Larsen i Groningen bli en nordmann. Groningen selger, som kjent, Strand Larsen til Celta Vigo i LaLiga.

Dagbladet er kjent med at det er interesse i Noah Jean Holm fra Rosenborg, samt Daniel Karlsbakk fra Viking, som potensielle erstattere for Strand Larsen.

Det foreligger ikke noe konkret bud, slik Dagbladet kjenner til, men både Holm og Karlsbakk er spillere som vurderes i den nederlandske klubben.

Annonse

Drar fra Rosenborg

Rosenborg-spiss Noah Jean Holm lånes ut til franske Reims. Det bekrefter Rosenborg selv.

Den franske klubbens skal ha en opsjon på å kjøpe spissen etter sesongen

- Dette er en god økonomisk avtale for oss med en meget bra sum for lånet, men også en veldig bra opsjonsavtale skulle de benytte seg av den, forteller sportslig leder Micke Dorsin.

- Dette er noe Noah selv ønsket og vi ønsker han lykke til i Frankrike. Skulle han derimot returnere til Trondheim neste sommer, har vi fremdeles en toårsavtale med en svært god og ung spiller, forklarer Dorsin videre.

Kontrakten terminert
Foto: NTB

Kontrakten terminert

Omar Elabdellaoui (32) er ferdig i Galatasaray SK. Den tyrkiske klubben bekrefter at Elabdellaouis kontrakt termineres.

Den norske landslagsspilleren fikk 20 kamper for storklubben, men fikk mesteparten av oppholdet i klubben ødelagt av en ulykke.

I 2020 eksploderte det fyrverkeri i ansiktet hans, og synet ble skadet. 32-åringen har tidligere forklart at ansiktet hans var brent og han var helt blind umiddelbart etter ulykken.

Med tiden, fikk han sakte, men sikkert fått synet tilbake på det venstre øyet. Det høyre øyet tok lengre tid og han måtte gjennom flere omfattende operasjoner får å få synet tilbake på det øyet.

Etter comebacket har han bare spilt sju kamper for klubben.

Høyrebacken har tidligere spilt for Strømsgodset, Olympiacos Piraeus, Hull City og Eintracht Braunschweig.

Annonse

BEKREFTET: Liverpool forsterker

Liverpool har hentet inn midtbanespiller Arthur Melo. Det bekrefter klubben på sine sider.

Maitland-Niles lånes ut
Foto: Shutterstock

Maitland-Niles lånes ut

Ainsley Maitland-Niles (25) lånes ut fra Arsenal til Southampton. Det bekrefter London-klubben på Twitter.

25-åringen som står med fem landskamper for England har hele 132 kamper i Arsenal-trøya.

Annonse

Fifa godkjente Vikings stopperkjøp

Djibril Diop får slutte seg til Viking-stallen. Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) har gitt overgangen grønt lys etter at den ble til i siste liten.

- Vi har fått svaret fra Fifa. De har godkjent overgangen i systemet. Nå må vi få papirene i orden med tanke på arbeidstillatelse for å få ham inn i landet, sier Vikings sportssjef Erik Nevland til Stavanger Aftenblad.

Viking kjøpte 23-årige Diop fra marokkanske Hassania Agadir like før midnatt onsdag, men bekreftelsen fra den selgende klubben kom fem-ti minutter etter tidsfristen.

Dermed var det opp til Fifa å endelig godkjenne overgangen.

- Vi var egentlig ikke redde for at det ikke skulle gå i orden, men er veldig glade for at det ordnet seg, sier Nevland.

Diop er midtstopper og har spilt noen A-landskamper for Senegal.

(NTB)