Europa League 14.03

Studioet fortsetter under annonsen

Starter med tungt skyts

Chelsea herjet med Dynamo Kiev, men den andre London-klubben i aksjon i kveld får trolig en tøffere oppgave med å ta seg videre.

Arsenal ligger under 3-1 etter det første oppgjøret mot Rennes, og må klare seg uten Sokratis Papastathopoulos som ble utvist i det første møtet med den franske klubben.

Arsenal-fansen kan glede seg over at de får tilbake Alexandre Lacazette til denne kampen, etter at suspensjonen hans ble redusert med en kamp etter at han ble utvist for en albue mot BATE Borisov forrige runde.

Arsenal gjør bare to forandringer fra møtet med Manchester United søndag. Sokratis er ute med karantene, inn for han kommer Mustafi, mens Cech står i mål i stedet for Leno i Europa League.

Hviler stjernene

Chelsea har i utgangspunktet full kontroll på avansement til neste runde av Europa League etter at de slo Dynamo Kiev hele 3-0 hjemme på Stamford Bridge i det første oppgjøret.

Det gjør at Maurizio Sarri har mulighet til å hvile noen av sine viktigste menn i hjemmeoppgjøret. Eden Hazard begynner kampen på benken, det samme gjør Sarris foretrukne midtbaneanker Jorginho og forsvarerne Luiz og Azpilicueta.

Ingen flere meldinger

Annonsørinnhold