Annonse

Kjendisstudio

Dette er menyen
Foto: Lise Åserud / NTB

Dette er menyen

I kveld er det duket for gallamiddag på slottet i anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsfeiring.

Flere av europas kongelige har tatt turen for å feire prinsessen, i tillegg til en rekke andre kjendiser.

Nå er det også kommet frem hva de vil bli servert.

Som starter vil de bli servert en tarter av gulrot med stragonmajones, toppet med pepperrot og epler.

Til forrett vil gjestene få innta et måltid av asparges og kamskjell. Syltet ingefær. Hylleblomst fra slottsparken, bringebær og gressløkblomst fra Bygdø Kongsgård

Hovedretten består av kveite. Pommes Sonja, minigulrøtter, Kongeøsterssopp, petit pois-puré og smørsaus.

Til dessert vil de få norske jordbær, markjordbær og vaniljeis.

Annonse

- Smertene er uutholdelige

Tidligere denne uka ble det kjent at realityprofil og artist Adrian Sellevoll (24) hadde skadet seg kraftig i en alvorlig fallulykke.

Ulykken endte med flere skader, blant annet brudd i nakken, samt tre brudd i kjeven på høyre side. På grunn av kjeveskadene har han nå kjevelås, som betyr at kjeven låses sammen med tennene ved hjelp av gummistrikk eller ståltråd. Låsen gjør det vanskelig både å spise og å snakke.

Nå deler 24-åringen, som har blitt rådet av legene til å ikke snakke så mye, en ny oppdatering fra sykesenga. I en lengre tekst på Instagram Story skriver han blant annet at det har vært «tungt».

«Nettene som er verst», innleder han.

«Ensomheten og smertene er uutholdelige, og det faktum at jeg har vært så heldig er tungt å ta innover seg».

Videre skriver han at man skal prise seg lykkelig over hver dag for at man bor i et land hvor man blir så godt tatt vare på.

«Sykepleiere og helsepersonell er en 'selvfølge', og jeg må igjen få lov til ¨å takke alle og enhver som sender varme tanker eller passer på meg på Haukeland. Tusen takk, jeg er dypt takknemlig».

- Smertene er uutholdelige
Foto: Instagram
- Hjertet på utsiden

- Hjertet på utsiden

«Beverly Hills 90210»-stjerna Brian Austin Green (48) og kjæresten Sharna Burgess (37) kan fredag dele en gledelig oppdatering med fansen. De har nemlig fått sitt første barn sammen - en liten gutt. Det melder People.

Green delte et bilde av at han holdt babyens hånd, og kunne i bildeteksten røpe at sønnen ble født tirsdag denne uka og at han hadde fått navnet Zane Walker Green.

Burgess har delt det samme bildet, og la også til en kjærlig bildetekst:

«Hjertet mitt vil fra nå av alltid være på utsiden av kroppen».

48-åringen har fra før av barna Journey River (5), Bodhi Ransom (8) og Noah Shannon (9), som han har med ekskona Megan Fox (36), samt 20 år gamle Kassius som han har med Vanessa Marcil (53).

Green er nå fembarnsfar. Tidligere denne måneden fortalte han til People
at barna hans gledet seg veldig mye til å møte familiens siste lille tilskudd.

- De passer på Sharna hver dag og koser med magen hennes og snakker med babyen. De teller ned dagene!

Annonse
Venter barn
Foto: Tolga Akmen/AFP/NTB

Venter barn

Skuespiller Tom Hiddleston og forloveden Zawe Ashton kunne bekrefte at de ventet sitt første barn sammen da Ashton dukket opp med babymage på premierefesten til «Mr. Malcolm's List». Det melder E Online.

Også Ashtons stylist, Sabina Bilenko, delte nyheten på sin Instagram-profil. Blinko delte nemlig et bilde av stjerna, som hun kalte en «glødende kommende mor».

Nyheten kommer rundt to uker etter paret bekreftet forlovelsen.

- I reell fare
Foto: Vianney Le Caer/AP/NTB

- I reell fare

I retten kom det fram at «The Crown»-skuespiller Claire Foy skal ha vært i «en reell fare». Det melder BBC.

Foy skal ha blitt forfulgt av en 39 år gammel mann i november og desember i fjor.

På vegne av Metropolitan-politiet, forklarte Rosa Bennathan at skuespilleren har mottatt over 1000 e-poster på én månded, der 39-åringen utga seg for å være en filmregissør og produsent som ønsket at Foy skulle jobbe for ham.

I tillegg kom det fram i rettssalen at mannen har kontaktet Foys søster, agent og talsperson, og har også oppsøkt skuespillerens hjem og konstant ringt på døra.

Foy har nå fått beskyttelse. En høring vil finne sted 22. juli.

Annonse
Avslører dødsårsaken
Foto: NTB

Avslører dødsårsaken

Tirsdag denne uka ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Mary Mara ble funnet død to dager tidligere. Hun ble 61 år gammel.

Ifølge en uttalelse fra politiet ble det igangsatt en etterforskning etter hun ble funnet død i St. Lamrence-elva. Nå er imidlertid dødsårsaken klar, det melder Deadline.

61-åringen døde av kvelning, forårsaket av drukning, ifølge obduksjonsrapporten fra Jefferson County Medcal Examiner's Office. Dødsfallet blir betegnet som en ulykke, men etterforskningen fortsetter, uttalte New York-politiet.

Ifølge en uttalelse fra svogeren Scott Dailey bodde Mara i sommerhuset til søsteren sin, Martha, da drukningsulykken inntraff.

Mara var særlig kjent for sin hovedrolle som inspektør Bryn Carson i «Nash Bridges», og hadde også stadig tilbakevendende roller i serier som «Criminal Minds», «Law & Order» og «ER».