Annonse

Kjendisstudio

Skuespiller (32) død
Foto: NTB

Skuespiller (32) død

Skuespiller og modell Charlbi Dean er død. Hun ble 32 år gammel. Det melder Deadline.

Dødsårsaken skal være plutselig og uventet sykdom, ifølge nettstedet.

Skuespilleren har blant annet vært å se i TV-serien «Black Lightning», og hennes seineste prosjekt «Triangle of Sadness».


Annonse
- Har kontaktet meg
Foto: NTB

- Har kontaktet meg

Rykter om dårlig stemning mellom Justin Biebers (29) nåværende kone Hailey (26) og ekskjæreste, Selena Gomez (30), har florert i årevis.

Gomez og Bieber hadde lenge et turbulent av-og-på forhold. De gjorde det slutt i 2018, og kort tid etter giftet artisten seg med Hailey Bieber.

Det likte flere fans svært dårlig, og flere anklagde artistens nye kone for å sabotere forholdet med Gomez.

I oktober poserte de to kvinnene sammen for et bilde, og mange trodde at dermed at stridsøksa var begravd.

Nylig blusset drama opp på nytt etter at Bieber ble anklaget for å gjøre narr av Gomez i en TikTok-video.

Det førte til en bølge av hat mot Bieber på hennes sosiale medier, men nå tar Gomez henne i forsvar.

Det gjør hun på Instagrams historiefunksjon.

«Hailey Bieber har tatt kontakt med meg og informert om at hun har mottatt drapstrusler og hatefull negativitet. Dette er ikke det jeg står for. Ingen burde oppleve hat eller mobbing. Jeg har alltid argumentert for det å være snill og jeg vil at alt dette skal slutte», skriver Gomez.

Annonse
Besøk utsatt
Foto: AFP/NTB

Besøk utsatt

Kong Charles' besøk til Frankrike blir utsatt. Det melder Reuters.

Etter planen skulle Charles reise til Frankrike søndag, og møte president Emmanuel Macron på mandag.

I går ble det spekulert på om møtet mellom kongen og presidenten måtte bli flyttet på grunn av sikkerhetstrussel. Møtet skulle opprinnelige finne sted på Slottet i Versailles.

Grunnen er de mange protestene som har vært i Paris den siste tida, etter at presidenten presset gjennom en pensjonsreform.

Tusenvis av folk har tatt til gatene hvor de har rasert bygninger og satt fyr på objekter for å vise sin misnøye.

Annonse
- Ikke tenkt å flytte
Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør

- Ikke tenkt å flytte

2022 ble året hvor flere av Norges rikeste valgte å flytte fra Norge til fordel for Sveits. Dagens Næringsliv meldte i november at hele 36 nordmenn hadde flyttet i løpet av året.

Det ser ut til at det bare er et spørsmål om tid før neste riking melder flytting, men investor Celina Midelfart (50) virker å trives best hjemme i Norge.

- Jeg har ikke tenkt å flytte, og håper å få fortsette å skape og bruke kompetent kapital i Norge, sier Midelfart under arrangementet DNB Invest, skriver Finansavisen.

Midelfart kunne også spøkefullt fortelle en historie om at hun selv hadde foreslått at sønnen skulle flytte til Sveits for å gå på kostskole.

- Det ble protester. Han er litt mammadalt, så det gikk ikke helt hjem. Da er det bare moren min igjen, så da får hun ta en for laget. Jeg sender henne på aldershjem med B-aksjer og masse sigaretter i bagasjen. Hun tente på ideen. Det er plan B for meg, spøkte Midelfart.

Annonse