Annonse

Kjendisstudio

Røper babynyhet
Foto: NTB

Røper babynyhet

Blake Lively og Ryan Reynolds venter sitt fjerde barn. Det melder Us Weekly.

Lively avslørte graviditeten under Forbes årlige Women’s Summit-arrangement, der hun dukket opp med babymage.

Stjerneparet begynte å date i 2011, og giftet seg året etter i South Carolina. I 2014 fikk de sitt første barn, dattera James (7).De har også døtrene Inez (5) og Betty (2).

Reynolds har tidligere åpnet opp om småbarnstilværelsen da han gjestet «Creativity at the Pace of Culture» i Cannes i sommer.

- Jeg er forelder til tre jenter. De er ville. Jeg tror de har rabies noen ganger, spøkte han, mens det brøt ut i latter fra publikum, skriver People.

Ute av fengsel
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Ute av fengsel

Runar Søgaard (55) er ute av fengsel.

Det melder Aftonbladet.

– Det føles deilig, sier Søgaard i en video til den svenske avisen.

I 2021 ble TV-profil og tidligere predikant dømt til ett år og åtte måneder fengsel for skatteunndragelse og ulovlig bokføring.

Søgaard er eksmannen til den svenske artisten Carola Häggkvist.

- Litt flau
Foto: Skjermdump/Instagram

- Litt flau

Artist Maria Mena (36) har denne uka vært i Amsterdam for å spille konsert, og kom nok tilbake til Norge med en litt uventet suvenir.

Torsdag delte nemlig artisten et bilde av seg selv i rullestol, med bildeteksten: «Jeg brakk foten i Amsterdam... Men det var verdt det!»

På bildet ser man Mena med et stort smil og en tommel opp, og til Dagbladet kan hun avsløre at skaden ikke er like alvorlig som den virker.

- Det går bra! Ingen operasjon eller gips, forteller hun torsdag kveld.

Artisten kan videre innrømme at hun er «litt flau» over hvordan skaden skjedde.

- Jeg skulle ønske det var mer spennende. Jeg skulle fikse noe i et vindu og gikk opp på en stol, men så feilberegnet jeg avstanden fra stolen til gulvet. Så jeg har rett og slett bare falt ned fra en stol og det er idiotisk. Jeg skulle mye heller sagt at jeg løp med en gjeng med ulver, sier hun humoristisk til Dagbladet.

Dødsårsaken er klar
Foto: NTB

Dødsårsaken er klar

Skuespiller Irene Cara gikk bort i november i fjor, 63 år gammel. Den gang var det ikke kjent hva som lå bak. Hun gikk bort i sitt eget hjem i Florida.

Nå bekreftes imidlertid dødsårsaken.

Ifølge TMZ, som har fått tilgang til medisinske dokumenter, døde Cara som følge av høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Det bekreftes av rettsmedisineren i Pinellas County.

Det er også blitt kjent at Cara hadde diabetes.

Cara var trolig best kjent for sin rolle i musikalen «Fame», og som sanger i låtene «Fame» og «Flashdance ... What A Feeling».

Les hele saken

Irene Cara er død

Spiste rå kylling - hovnet opp
Foto: Skjermdump/Instagram

Spiste rå kylling - hovnet opp

Den britiske «Love Island»-vinneren Liam Reardon (23) avslører at han har hatt en forferdelig allergisk reaksjon - som har gjort ham nærmest ugjenkjennelig.

TV-profilen, som er på ferie i Thailand, forteller på Instagram at han rakk å spise en halv kyllingburger før han innså at den var helt rå, skriver The Sun.

Til tross for at Reardon prøvde å kaste opp maten han hadde fått i seg, så endte han opp med å hovne drastisk opp i ansiktet.

«Se hvordan jeg ser ut. Jeg ville bare ha en burger, nå sitter jeg igjen med et ødelagt ansikt. Ser stygg ut», skriver han til fansen, ifølge nettstedet, og legger til:

«Jeg ser ut som Bear Grylls da han ble bitt av den bien».

23-åringen viser også fram et bilde av kyllingburgeren.

«Den er ikke en gang litt rå. Den er fullstendig ukokt. Kokken har definitivt en dårlig dag og ville ødelegge noen andres dag også», skriver han humoristisk.

Reardon ble kjent da han sammen med Millie Court (26) vant «Love Island UK» i 2021. Paret gikk fra hverandre i fjor sommer.

Hyller kjæresten etter pris
Foto: Privat

Hyller kjæresten etter pris

Torsdag ble Ingrid Espelid Matkulturpris for 2022 delt ut av Stiftelsen Norsk Mat.

Dette er den 29. utgaven av prisen som blir delt ut.

Prisen deles ut til en person som «har utmerket seg innen mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske». Vinneren bestemmes av fagjury og stemmer fra folket. I tillegg til et diplom får vinneren en pengepremie på 30 000 kroner.

Matprisen i år gikk til Jimmy Øien, som står bak Rest Restaurant. Han har tidligere vunnet Michelin-kåringen «Årets unge kokk».

- Dette er helt uventet, og veldig gøy! Jeg har stemt på Heidi (Bjerkan, journ.anm.) selv. Ingrid Espelid Hovigs generasjon brukte lokale råvarer til det fulle, og ingenting gikk til spille. Akkurat sånn vil jeg drive REST. Det er en ære å få tildelt denne prisen, sier Øien i en pressemelding.

På privaten er kokken i et forhold med samfunnsdebattant Ingeborg Senneset. Hun tar til Instagram for å hylle kjæresten.

«Jeg er så glad og stolt nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Matkulturprisen 2022 ble akkurat delt ut i Stavanger. Og vinneren ble det mest hardtarbeidende mennesket jeg kjenner! Gratulerer», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Planene klare
Foto: NTB Scanpix

Planene klare

Kronprinsparet har planen klar for feiringen av sine 50-årsdager: De drar ut på fem reiser i Norge og lager en bakgårdsfest på Slottet.

Det skriver Kongehuset i en pressemelding.

Kronprins Haakon har bursdag 20. juli og kronprinsessen 19. august.
– Sommeren 2023 fyller kronprinsen og kronprinsessen begge 50 år. Det ønsker de å markere ved å løfte fram noe av det de setter aller størst pris på i Norge, opplyser kongehuset.

I løpet av de neste månedene skal de besøke Stord (februar), Setesdal og Telemark (mars), Finnmark (april), Træna (mai) og Oslo (juni).

– De fem reisene vil til sammen bli en fortelling om ulike deler av samfunnet vårt – om både det gamle og nye Norge, om hvem vi er og om hva som har formet oss som folk, skriver Slottet.

- Jeg har blitt singel
Foto: Terje Bendiksby / NTB

- Jeg har blitt singel

Synnøve Skarbø røper at hun har blitt singel i den siste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa».

- Den største forskjellen for meg på fjoråret og 2023 er at jeg har blitt singel. Og det er i grunne alt jeg har lyst til å si, hvis det er greit i vår egen podkast, sier hun i episoden.