Annonse

Kjendisstudio

Dødsårsaken klar
Foto: Facebook

Dødsårsaken klar

Den amerikanske countrysanger Luke Bell (32) ble i august funnet død etter å ha vært savnet i seks dager i Arizona.

Nå har rettsmedisineren kommet med sin rapport om dødsårsaken, skriver TV-kanalen KGUN i Tuscon i USA.

Bell skal ha mistet livet som følge av en utilsiktet fentanyloverdose, ifølge rettsmedisineren.

Sangeren ble funnet i Tucson, etter å ha vært savnet i seks dager. Han ble funnet død ikke langt fra der han forsvant, noe som var fryktet da forsvinningen ble kjent.

I en uttalelse i dagene etter at han ble funnet død bekreftet familien at Bell slet med alvorlig bipolar lidelse.

Like før forsvinningen hadde Bell, sammen med kompisen og samarbeidspartneren Matt Kinman reist til Arizona for å jobbe. Duoen har spilt sammen de siste seks åra.

- Vi kom ned hit til Arizona for å jobbe her nede og spille litt musikk, og han bare forsvant. Han satt bak i lastebilen. Jeg gikk inn for å finne noe å spise. Jeg kom ut, og han gikk ut av lastebilen og dro, forteller Kinman om forsvinningen.

Bell ga ut sin siste singel, «Jealous Guy», i 2021.

Annonse
- Ikke sant
Foto: Snap Stills / REX / NTB

- Ikke sant

Denne uka skrev flere medier, tilsynelatende til stor glede for fansen, at det blir en oppfølger til den folkekjære julefilmen «The Holiday».

Nå knuser filmskaperen Nancy Meyers fansens håp.

«Så mange meldinger om dette. Unnskyld, men det er ikke sant», skriver Meyers på Instagram

Det er liten tvil om at beskjeden vekker reaksjoner. Innlegget har fått over 2000 kommentarer og mange ytrer at de ønsker seg en oppfølger.

Den ikoniske julefilmen kom i 2006, men blir fremdeles sett av mange hver eneste jul. Det er en stjernespekket film med blant andre Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black og Kate Winslet i hovedrollene.

Annonse
Avslører brudd
Foto: NTB

Avslører brudd

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon, delte Formel 1-fører Charles Leclerc den triste nyheten om at han og kjæresten Charlotte Sine hadde bestemt seg for å gå hver til sitt.

Paret var sammen i tre år.

- Jeg og Charlotte har bestemt oss for å ende vårt romantiske forhold, men vil fortsette å være gode venner.

- Vi har delt så mange fine øyeblikk sammen, og hun vil alltid være spesiell for meg. Hun er fantastisk, og fortjener kun det beste, skriver han før han avslutningsvis ber om at privatlivet blir respektert i denne vanskelige perioden.

Sine, har også delt liknende innlegg for sine drøyt 700 tusen følgere.

Annonse

Ble tilbudt svimlende sum for morsmelk

Kunstgalleriet Art Basel i Miami var fylt til randen med tonnevis av minneverdige og tankevekkende kunstverk - men svært få var forberedt på å se en morsmelk-visning i løpet av kvelden.

Det ville kunststykke ble fremført under Miami Art Week da samtidskunstneren OONA fremførte kunstverket «MILKING THE ARTIST» (bokstavelig talt) sammen med Lori Baldwin foran et større publilkum.

Det melder nettstedet TMZ.

Den bisarre oppvisningen begynte med at de to kvinnelige kunstnerne snakket om å fetisjere kvinnebrystet, før Lori begynte å presse melk ut av brystet sitt.

Etter at de fikk et bud på svimlende 200 000 USD, anslagsvis 2 millioner kroner for brystmelken, ble de fjernet av vekterne på kunsgalleriet.

Les hele saken

Annonse
Tok med kjæresten på rød løper
Foto: Skjermdump fra Instagram

Tok med kjæresten på rød løper

Da Liam Payne dukket opp på den røde løperen under British Fashion Awards 2022, var han akkompagnert sammen med kjæresten Kate Cassidy.

Dette er første gang paret viser seg på den røde løperen sammen.

Liam tok også til bildedelingstjenesten Instagram for å legge ut et bilde av seg selv og kjæresten - et bilde hun senere delte på sin konto.