Annonse

Kjendisstudio

- Takket nei foreløpig
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

- Takket nei foreløpig

Fredrik Solvang bekrefter overfor Dagbladet at Debatten har forsøkt å få kjendistrioen til å delta i kveldens program.

«Bidrar fillers og estetisk medisin til helse eller kvinnehelse?», blir kveldens tema.

- De har takket nei foreløpig, men jeg er fremdeles i kontakt med dem og har et håp om at de dukker opp, uttaler Solvang til Dagbladet.

Han opplyser samtidig at helseminister Ingvild Kjerkol dukker opp - og at legen ved Nomi, Karim Sayed, vil være til stede.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord for å få en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Annonse
- Mine barn er veldig, veldig triste
Foto: NTB

- Mine barn er veldig, veldig triste

Danske prins Joachims barn fratas prins- og prinsessetitlene. Det melder danske BT.

Det gjelder barna Nikolai, Felix, Athena og Henrik.

Det kommer fram i en pressemelding. Det er dronning Margrethe som står bak beslutningen. De nye titlene blir grever og grevinne av Monpezat.

I et nytt intervju med BT kan den danske prinsen fortelle at barna hans er veldig triste for å miste prins- og prinsessetitlene sine.

- Jeg fikk fem dagers varsel om dette. Å fortelle barna mine at på nyttår vil deres identitet bli tatt fra dem. Jeg er veldig, veldig trist å se dem lei seg og uforstående over hva som skjer over hodet på dem.

- Barna mine er opprørt. De vet ikke hvilket bein de skal stå på, hva skal man tro, hvorfor skal identiteten deres fjernes? Hvorfor må de straffes på den måten? sier prinsen videre.

Beslutningen skal skyldes at dronningen ønsker å gi barnebarna friheten til å ta egne beslutninger i livet - som ikke styres av kongelige forpliktelser.

Kort tid etter at nyheten kom uttalte grevinne Alexandra, som er mor til Nikolai og Felix, seg om avgjørelsen.

- Vi er alle forvirret etter avgjørelsen. Vi er triste og i sjokk. Dette kommer som et lyn fra klar himmel. Barna føler seg utstøtt. De kan ikke forstå hvorfor identiteten deres er tatt fra dem, sier grevinne Alexandra til danske BT.

Ekskona til Jeff Bezos skilles igjen
Foto: NTB

Ekskona til Jeff Bezos skilles igjen

Milliardæren MacKenzie Scott (52) har søkt om skilsmisse fra realfagslæreren Dan Jewett, sin andre ektemann.

Skilsmissen kommer kun ett år etter at de giftet seg.

Scott sendte inn en begjæring om skilsmisse til King County Superior Court i Washington State mandag, ifølge The New York Times.

Paret kunngjorde ekteskapet i 2021, via en melding på hjemmesiden deres.

Scott og Jewett er begge opptatt av veldedighet. 52-åringen, som er en av verdens rikeste mennesker, har gitt bort milliarder av dollar til veldedige formål, og har som plan å donere en større del av av formuen sin.

Scott har tidligere vært gift med Amazon-grunnlegger Jeff Bezos. De skilte lag i 2019, etter 26 år som mann og kone.

Annonse
Dronning Margrethe uttaler seg: - Godt for dem
Foto: NTB

Dronning Margrethe uttaler seg: - Godt for dem

I dag kom nyheten om at danske prins Joachims barn skulle bli fratatt sine titler. Det gjelder Nikolai (23), Felix (20), Henrik (13) og Athena (10).

Det er dronning Margrethe som står bak beslutningen kom det frem i kongehusets pressemelding, og nå har hun uttalt seg ytterlige.

Da danske B.T spurte dronningen om beslutningen sier hun at hun har tenkt på det lenge.

- Det er overveielser jeg har gått med lenge, og jeg tror det er godt for dem, sier hun.

Camilla Herrem er gravid
Foto: NTB

Camilla Herrem er gravid

Det bekrefter hun selv på Instagram.

Camilla Herrem avslører i et innlegg at hun er gravid.

«Da blir det en liten pause på disse to draktene de neste mnd. I mars kommer det en liten Herrem-Stegavik, fyttigrisen som vi gleder oss. I mellomtiden skal jeg heie masse på jentene mine i gul og i Norge-drakten. Tusen tusen takk for den flotte vognen», skriver Herrem.

I en melding til Dagbladet legger ikke Herrem skjul på at hun er lykkelig.

«Jeg har det helt magisk. Det blir nok en ny verden med to stykker har jeg hørt, men det skal vi klare. Nå gleder vi oss alle utrolig mye. Vi skal nyte tiden og ikke stresse med noe som helst.»

Fra før av har Herrem og mannen, Steffen S. Stegavik, sønnen Theo.

Annonse
Katie Couric røper kreftdiagnose
Foto: NTB

Katie Couric røper kreftdiagnose

Den kjente journalisten Katie Couric (65) kan nå avsløre at hun har fått brystkreft, det skriver CNN.

Journalisten forteller at hun fikk diagnosen for noen måneder siden på bryllupsdagen sin.

Hun forteller også at hun i juli opererte ut svulsten og siden har gått gjennom strålebehandling. Den behandlingen avsluttet hun på tirsdag.

Hun skal ha funnet ut av det etter en rutine-mammografi som var noe forsinket, noe hun ofte gjennomfører på grunn av tett brystvev.

«Vær så snill, husk å utføre årlig mammografi. Jeg var seks måneder for sen denne gangen. Jeg grøsser når jeg tenker på hva som kunne hendt om jeg utsatte det lenger. Like viktig, vær så snill å finn ut om du trenger flere mammografier», uttaler Couric.