Annonse

Kjendisstudio

Kona til Armie Hammer bryter tausheten
Foto: Chris Pizzello / Invision / AP / NTB

Kona til Armie Hammer bryter tausheten

For aller første gang bryter Elizabeth Chambers (40), som er Armie Hammers (36) kommende ekskone, tausheten etter de alvorlige anklagene mot sistnevnte. Det gjør hun i et intervju med E! News.

Chambers som for tida står midt i skilsmisseprosessen med Hammer, har nå uttalt seg om dokumentarserien «House of Hammer», som setter lys på Hammer-familiens mørke hemmeligheter, samt skuespillerens utroskap.

- Jeg planla ikke å se den, men jeg slapp barna av på skolen en dag og kom hjem og så den sammen med mine nære, sa Chambers til E! News.

Hun fortsatte:

- Det var åpenbart hjerteskjærende på så mange nivåer og veldig smertefullt. Men samtidig så er det slik det er. Fortida er fortida, og alt vi kan gjøre er å komme oss gjennom dette og helbredes.

I intervjuet avslører hun også at hun ble bedt om å være med i dokumentarserien, men at hun avslo. Hun la til at barna og familien er alt som betyr noe for henne.

Chambers la ikke skjul på at hun og Hammer, som deler to barn sammen, er på et fint sted hva gjelder å samarbeide med barna.

- Vi snakker hele tida. Vi er fullt og helt forpliktet til barna våre, og til å være sammen så mye som mulig på en ikke-romantisk måte for barna våre.

Armie Hammer har blant annet blitt beskyldt for seksuelle overgrep, mishandling og for å være kannibal av flere kvinner han hadde et forhold til.

Selv har han gjentatte ganger benektet anklagene som er rettet mot ham, og hevdet at alle forhold var samtykkende.

Annonse
Utsetter resten av turneen
Foto: Christophe Archambaul/ AFP

Utsetter resten av turneen

Justin Bieber (28) utsetter resten av verdensturneen sin til og med 2023.

Det melder TMZ.

Tidligere i år ble det kjent at Bieber hadde blitt rammet av sykdommen Ramsay Hunt Syndrome, som lammer ansiktsnerven. Det gjorde at han så seg nødt til å kansellere flere konserter.

Nå er de gjenværende av konsertene utsatt, noe som inkluderer alle show frem til 25.mars 2023.

Saksøker Daily Mail

Saksøker Daily Mail

En gruppe bestående av blant andre Prins Harry og Elton John går sammen for å saksøke den britiske avisen Daily Mail, ifølge Reuters.

Advokatfirmaet Hamlin bekrefter nyheten.

Associated Newspapers, som Daily Mail er en del av, har ikke kommentert søksmålet.

Ifølge den britiske TV-kanalen ITV innebærer anklagene at avishuset skal ha hacket telefoner, fått tak i medisinsk informasjon og fått tilgang til kjendisenes bankkontoer.
Søksmålet hevder også:
– At avisa har leid inn privatetterforskere som har plassert enheter som kunne avlytte kjendisenes biler og hus.
– At de har tatt opp private telefonsamtaler.
– Betaling av politifolk.

Søksmålet hevder at «individene har blitt klar over overbevisende og svært urovekkende bevis, de har vært ofre for avskyelig kriminell aktivitet og grove brudd på personvernet fra Associated Newspapers.»

Andre i gruppen som saksøker den britiske avisen er skuspillerne Elizabeth Hurley og Sadie Frost.

Prins Harry har de siste årene stått i flere søksmål mot den britiske tabloidavisen sammen med sin kone hertuginne Meghan (41).

Annonse
Varsler endringer
Foto: Espen Solli/ TV 2

Varsler endringer

Etter tierne regnet under forrige «Skal vi danse»-sending, varlser nå TV 2 endringer.

God kveld Norge har omtalt saken.

Dommer i Skal vi danse, Trine Dehli Cleve, forteller til God kveld Norge at lista skal legges høyere for å oppnå toppoeng i konurransen. Det er dommerene som står for initiativet til endringene, ikke produksjonen.

- På bakgrunn av dette har vi dommere gitt utfordringen med at vi legger lista enda et hakk opp for å oppnå toppoeng. Vi gjør dette fordi vi har stor tro på at de vil klare å utvikle seg ennå mer.

TV 2s pressesjef, Jan-Petter Dahl, bekrefter også endringene.

- Vi er halvveis i konkurransen, og det er skyhøyt nivå. Derfor har dommerne nå valgt å heve listen for å kunne differensiere parene, sier han til God kveld Norge.

Så mye får kongefamilien
Foto: NTB

Så mye får kongefamilien

Ifølge statsbudsjettet vil kongeparet få 13,9 millioner kroner i apanasje, mens kronprinsparet får 11,6 millioner.

Kongeparet får dermed én million kroner mer enn de gjorde for to år siden, samt en halv million mer enn foreslått i fjor.

Samtidig skal det også kuttes i tilskudd til særskilte prosjekter, noe som gjør at kongehuset samlet får mindre penger.

Det kongelige hoff får 240 millioner kroner.

Annonse
Gaute Grøtta Grav blir ordførerkandidat

Gaute Grøtta Grav blir ordførerkandidat

Lokalavisa Åndalsnes Avis omtaler nyheten, om at tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav blir ordførerkandidat, som en «bombe fra blå himmel».

- Jeg har ikke stått på barrikadene og ropt, men nå har jeg tatt valget om å bli Høyres topplistekandidat, sier han til avisa.

Grøtta Grav er topplistekandidat for Rauma Høyre, inn i kommune- og fylkestingsvalget neste år.

Det ble klart etter at partiet lanserte sin toppkandidat onsdag kveld.

Videre skriver avisa at Grøtte Grav ikke har vært politisk aktiv siden ungdomsåra, før han begynte i TV 2.

- Før den tid var jeg en del av Natur og Ungdom. Det var ikke alt jeg sa og gjorde som var like gjennomtenkt den gangen, men å drive det politiske spillet og kommunisere budskap kan jeg. Det er viktig for meg, forteller han videre til lokalavisa.

- For min del så er jeg en ekstrem Romsdalspatroit og Raumapatroit, og jeg er pptatt av promotere disse stedene. Jeg har et ønske om å gjøre det til et bedre og enklere sted, forteller Grøtta Grav til Dagbladet.

Han forklarer videre at han vil engasjere seg i nærmiljøet og lover samtidig at han skal «ta tak og skape endring». Han mener også selv at han er godt forberedt på å bli ordfører.

- Det er en ære å skulle få bære den tittelen. Det mener jeg at jeg er rustet til. Jeg har et stort nettverk her og i resten av Norge, forteller han, og legger til at han ønsker å sette nærområdet på kartet.

- Mange kvier seg for å å ta store valg, og vil heller kutte litt her og der. Jeg ønsker å ta store, strategiske valg. Vi må drive utvikling og ikke avvikling, og for øyeblikket står det kanskje litt stille.

Han legger heller ikke skjul på at hans blomstrende karrerie innen underholdning kan bidra til hans nye karrierevei.

- Jeg har jobbet med TV i over 20 år. Her har jeg fått erfaring med å snakke enkelt og konkret - snakke sånn at folk forstår, og stå for det du sier. Du kan ikke si noe og så si noe annet dagen derpå.

- Mediahåndtering er gull å ha med seg.