Annonse

Kjendisstudio

«Riverdale»-skuespiller dømt for drap
Foto: Netflix

«Riverdale»-skuespiller dømt for drap

Skuespiller Ryan Grantham (24) er dømt til livstid i fengsel etter å ha skutt og drept sin egen mor, melder TMZ.

Dommen kom onsdag denne uka, omtrent seks måneder etter han erkjente straffeskyld. Moren, Barbara Waite, døde i 2020 da hun ble skutt i bakhodet av Grantham.

- Jeg skjøt henne i bakhodet. Øyeblikket etter ville hun ha visst at det var meg, sa skuespilleren da han innrømmet ugjerningen.

Dommeren i saken, Kathleen Ker, skal ha omtalt det hele som hjerteskjærende og tragisk. Hun beskrev det som knusende å skulle gi denne dommen.

Ifølge påtalemyndighetene i Canada skal Grantham, etter å ha skutt sin mor, ha lastet opp bilen med våpen og kjørt mot Rideau Cottage. Det er hjemmet til den kanadiske statsministeren Justin Trudeau.

Grantham skal også ha innrømmet at han hadde til hensikt å drepe statsministeren.

24-åringen er best kjent for å ha spilt i «Riverdale».

Annonse
Røper forlovelse
Foto: Skjermdump fra Instagram

Røper forlovelse

Søndag kveld deler influenser Martine Halvorsen (24) at hun har blitt forlovet.

Den gledelige nyheten melder hun selv på Instagram. I innlegget skriver hun følgende:

«For alltid ja til resten av livet sammen med deg».

Gratulasjonene har allerede strømmet inn i kommentarfeltet.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Halvorsen, foreløpig uten hell.

Ble innlagt på sykehus - igjen
Foto: NTB

Ble innlagt på sykehus - igjen

Artisten Post Malone (27) dro til sykehuset lørdag etter å ha opplevd det han beskrev som pustevansker og stikkende smerter. Noe som også tvang han til å utsette nok en planlagt konsert, denne gangen i Boston.

Det melder AP News.

Forrige uke falt han nemlig ned i et utildekket hull på scenen da han framførte sangen «Circles» under en konsert i St. Louis i USA. Artisten ble liggende på scenen i flere minutter før han fikk hjelp av helsepersonell.

Videre kommer det fram at det var andre gang på omtrent en uke at han dro til sykehuset.

«På turné våkner jeg vanligvis rundt klokken 16, og i dag våknet jeg av en knekkelyd på høyre side av kroppen. Jeg følte meg så bra i går kveld, men i dag føltes det så annerledes enn det har gjort før. Jeg har veldig vanskelig for å puste, og det er som en stikkende smerte når jeg puster eller beveger meg», skrev han blant annet på Instagram.

Samtidig lover artisten å gjøre opp for at konserten måtte utgå.

«Jeg elsker dere så mye. Jeg føler meg forferdelig, men jeg lover at jeg skal gjøre opp for dere. Jeg elsker dere i Boston, Vi sees snart», forsikret han videre.

Annonse
Truer med søksmål
Foto: Gitte Johannessen / NTB

Truer med søksmål

Åge Aleksandersen og Terje Tysland truer med søksmål mot Warner.
Det melder VG.

Ifølge avisa skal saken gå ut på at de krever kompensasjon for rettigheter som strekker seg helt tilbake til årtusenskiftet.

Tysland forteller at konflikten har vart i flere år.

- Vi må få satt et punktum her. Vi kan ikke holde på slik resten av livet.

Også Aleksandersen bekrefter overfor avisa at de vil gå til sak om de ikke blir enige snart. Gjennom advokatfirma Thommesen har de sendt et søksmålsvarsel til plateselskapet.

Ifølge artistenes rådgiver Sæmund Fiskvik skal de føle seg lurt av Warner.

- Artistene krever enerett til katalogene sine, og de mener at den eneretten har de egentlig hatt hele tida, sier rådgiveren

- De mener at det at de ikke har visst om dette ikke spiller noen rolle, fordi de har blitt lurt, ført bak lyset. De mener at dette er blitt utnyttet bak deres rygg og søker erstatning for det.

Daglig leder i Warner Music, Leif O. Ribe, har ikke gitt noen kommentar til VG om saken.

Aleksandersen og Tysland har blant annet spilt sammen i bandet Prudence, og står bak låter som «Æ e trønder æ» og «Takk te dokk».

«Dansebjørn» røper gladnyhet
Foto: Espen Solli/TV 2

«Dansebjørn» røper gladnyhet

«Skal vi danse»-stjerna Bjørn Wettre Holthe er forlovet. Det røper han selv på Instagram.

«Jeg sa JA», skriver han under et bilde av en ring.

«g som Odd Rune sa 'nå er vi blitt så gamle at det ikke er vits i å finne noe annet, så da kan vi vel bare være sammen resten av livet'».

Proffdanseren røper samtidig at forlovelsen fant sted rett før helga.

Annonse
Røper babylykke
Foto: NTB

Røper babylykke

Nå er Alec Baldwin (64) blitt åttebarnsfar. Rett før helga ble han og Hilaria Baldwin (38) nok en gang foreldre, og det til lille Ilaria Catalina Irena. Babynyheten delte de på Instagram.

«Hun er her! Vi er så glade for å kunne introdusere dere for det som er vår lille drøm som går i oppfyllelse. Både hun og jeg (Hilaria red.anm.) er friske og glade».

Paret har nå sju barn sammen. I tillegg har skuespilleren modellen Ireland Baldwin (26) med sin tidligere kone Kim Bassinger.