Annonse

Kjendisstudio

Undersøkelse: Mener prinsesse Märtha Louise må slutte å representere kongehuset
Foto: NTB

Undersøkelse: Mener prinsesse Märtha Louise må slutte å representere kongehuset

51 prosent mener at prinsesse Märtha Louise må slutte å representere kongehuset, ifølge en meningsmåling gjennomført av Norstat for NRK.

De 1.000 spurte fikk spørsmålet «Hva synes du om at prinsesse Märtha Louise har offisielle oppgaver for kongehuset?», skriver NRK.

33 prosent svarte at de er nøytrale eller ikke har noen mening, mens 13 prosent synes det er fint at prinsessen har offisielle oppgaver for kongehuset. 3 prosent svarte «vet ikke».

Spørsmålene er besvart i perioden tirsdag 20. september til fredag 23. september. Undersøkelsen er gjort på bakgrunn av at flere foreninger har avsluttet samarbeidet med prinsesse Märtha Louise basert på uttalelser fra hennes forlovede, Durek Verrett, som strider med anerkjente medisinske råd.

– Dette forteller at folk mener det er behov for å skape en større avstand mellom prinsesse Märtha Louise og det hun og hennes forlovede driver med, og kongehusets virke. Det er det klare signalet til kongen, sier historiker Trond Norén Isaksen om undersøkelsen.

(©NTB)

Mann dømt: - Her for å drepe dronningen
Foto: NTB Scanpix

Mann dømt: - Her for å drepe dronningen

En mann erkjenner landsforræderi etter å ha forsøkt å skade dronning Elizabeth.

Det melder Sky News.

I 2021 brøt mannen seg inn på eiendommen til Windsor Castle, iført en maske. Han hadde også med seg et armbrøst.

Dronningen skal ha vært på eiendommen.

Til politi på stedet forklarte mannen at han var «her for å drepe dronningen».

Han er den første personen i Storbritannia som er dømt for forræderi siden 1981.

Innlagt på sykehus
Foto: Mathiesen, Tor Erik H./NTB

Innlagt på sykehus

Jonna Støme (44) er lagt inn på sykehus.

Det deler han på Instagram. Komikeren skriver ikke hvorfor han er innlagt.

Overfor Dagbladet forteller Støme at han har smerter i brystet, og at han er på sykehuset for å sjekke det opp.

Han understreker at det ikke ser ut til å være noe alvorlig.

- Det går bra med meg, jeg har vært en dum mann som har gått en uke med smerter uten å sjekke det opp, sier han og legger til:

- Men det kunne blitt alvorlig, man må gå til legen.

Støme tror at han er tilbake på stand-up scenen fredag kveld.

PA: Gary Glitter ute av fengsel
Foto: Shutterstock / NTB

PA: Gary Glitter ute av fengsel

Den tidligere glamrockeren Gary Glitter ble i 2015 dømt til 16 års fengsel for seksuelle overgrep mot tre mindreårige jenter i Storbritannia på 1970- og 80-tallet. Nå skal han ha sluppet ut av fengsel, etter å ha sonet halve tida, melder nyhetsbyrået PA, ifølge Sky News.

Artisten, som egentlig heter Paul Gadd, ble dømt for blant annet voldtektsforsøk, utuktige handlinger og for å ha dopet ned jentene for å kunne utnytte dem seksuelt.

Glitters stjernestatus fikk seg en kraftig knekk da han i 1999 innrømmet å være i besittelse av 4000 bilder som viste seksuelle overgrep mot barn. For dette satt han fire måneder i fengsel.

I 2002 ble han utvist fra Kambodsja uten at den konkrete bakgrunnen var kjent, og i 2006 ble han dømt for seksuelle overgrep mot to jenter på ti og elleve år i Vietnam. For dette sonet han en dom på nesten tre års fengsel.

(NTB/Dagbladet)

Ute av fengsel
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Ute av fengsel

Runar Søgaard (55) er ute av fengsel.

Det melder Aftonbladet.

– Det føles deilig, sier Søgaard i en video til den svenske avisen.

I 2021 ble TV-profil og tidligere predikant dømt til ett år og åtte måneder fengsel for skatteunndragelse og ulovlig bokføring.

Søgaard er eksmannen til den svenske artisten Carola Häggkvist.

- Litt flau
Foto: Skjermdump/Instagram

- Litt flau

Artist Maria Mena (36) har denne uka vært i Amsterdam for å spille konsert, og kom nok tilbake til Norge med en litt uventet suvenir.

Torsdag delte nemlig artisten et bilde av seg selv i rullestol, med bildeteksten: «Jeg brakk foten i Amsterdam... Men det var verdt det!»

På bildet ser man Mena med et stort smil og en tommel opp, og til Dagbladet kan hun avsløre at skaden ikke er like alvorlig som den virker.

- Det går bra! Ingen operasjon eller gips, forteller hun torsdag kveld.

Artisten kan videre innrømme at hun er «litt flau» over hvordan skaden skjedde.

- Jeg skulle ønske det var mer spennende. Jeg skulle fikse noe i et vindu og gikk opp på en stol, men så feilberegnet jeg avstanden fra stolen til gulvet. Så jeg har rett og slett bare falt ned fra en stol og det er idiotisk. Jeg skulle mye heller sagt at jeg løp med en gjeng med ulver, sier hun humoristisk til Dagbladet.

Dødsårsaken er klar
Foto: NTB

Dødsårsaken er klar

Skuespiller Irene Cara gikk bort i november i fjor, 63 år gammel. Den gang var det ikke kjent hva som lå bak. Hun gikk bort i sitt eget hjem i Florida.

Nå bekreftes imidlertid dødsårsaken.

Ifølge TMZ, som har fått tilgang til medisinske dokumenter, døde Cara som følge av høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Det bekreftes av rettsmedisineren i Pinellas County.

Det er også blitt kjent at Cara hadde diabetes.

Cara var trolig best kjent for sin rolle i musikalen «Fame», og som sanger i låtene «Fame» og «Flashdance ... What A Feeling».

Les hele saken

Irene Cara er død

Spiste rå kylling - hovnet opp
Foto: Skjermdump/Instagram

Spiste rå kylling - hovnet opp

Den britiske «Love Island»-vinneren Liam Reardon (23) avslører at han har hatt en forferdelig allergisk reaksjon - som har gjort ham nærmest ugjenkjennelig.

TV-profilen, som er på ferie i Thailand, forteller på Instagram at han rakk å spise en halv kyllingburger før han innså at den var helt rå, skriver The Sun.

Til tross for at Reardon prøvde å kaste opp maten han hadde fått i seg, så endte han opp med å hovne drastisk opp i ansiktet.

«Se hvordan jeg ser ut. Jeg ville bare ha en burger, nå sitter jeg igjen med et ødelagt ansikt. Ser stygg ut», skriver han til fansen, ifølge nettstedet, og legger til:

«Jeg ser ut som Bear Grylls da han ble bitt av den bien».

23-åringen viser også fram et bilde av kyllingburgeren.

«Den er ikke en gang litt rå. Den er fullstendig ukokt. Kokken har definitivt en dårlig dag og ville ødelegge noen andres dag også», skriver han humoristisk.

Reardon ble kjent da han sammen med Millie Court (26) vant «Love Island UK» i 2021. Paret gikk fra hverandre i fjor sommer.