Annonse

Kjendisstudio

Atle Antonsen trekker seg
Foto: Morten Eik / Se og Hør

Atle Antonsen trekker seg

Atle Antonsen (53) trekker seg fra «Kongen befaler». Det melder NRK.

Antonsen har gjennom alle sesongene vært «kongen» i humorprgrammet på Discovery +, men nå er det imidlertid slutt.

Beskjeden kommer etter det tidligere denne uka ble kjent at han var anmeldt for rasisme og hatefulle ytringer mot samfunnsdebattant og forfatter Sumaya Jirde Ali (25).

- Atle Antonsen trekker seg fra ny sesong av «Kongen befaler», og en nyinnspilt julespesial av programmet vil ikke sendes som planlagt, forteller Hanne McBride, kommunikasjonsdirektør i Discovery.

- Atle har vært åpen med oss og offentligheten om at han ønsker å ta noen nødvendige runder med seg selv. Vi er enige om at det ikke er riktig at han samtidig er på jobb for oss, og at jobben med å finne ny programleder for vårens sesong av Kongen befaler nå påbegynnes, fortsetter hun, og røper med det at det vil komme flere sesonger av humorprogrammet.

Hun legger samtidig til at Antonsen vil være å se på Discoverys kanaler fremover.

- Han har spilt roller i tidligere sendte julekalendere som ligger på Discovery+ og som vil sendes på TVNorge i desember. Dette er svært populære julekalendere, der Atle i hver av dem har spilt én av veldig mange karakterer.

- Vi mener disse kalendrene skal kunne være en del av juletradisjonen for de seerne som ønsker det. Samtidig har vi forståelse for at det for mange vil være umulig å kose seg med dem på samme måte i år som i fjor.

Annonse
Minnes Lyngstad: - Gjorde oss morsommere
Foto: Jan-Kristian Vikeiane Schriwer

Minnes Lyngstad: - Gjorde oss morsommere

Humorregissøren døde natt til fredag, opplyser underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen, til VG.

Han ble 66 år gammel.

Lyngstad står bak flere NRK-suksesser, deriblant «KLM» og «Bye og Rønning» med komikerne Jon Niklas Rønning og Anders Bye.

Til VG forteller Rønning at han traff Lyngstad for en uke siden, og beskriver møtet som vemodig.

– Han hadde vært syk en tid, og vi visste at vi kanskje ikke skulle treffes igjen. Men Helge var varm, fin og lun som vanlig.

– Han gjorde oss morsommere. Helge hadde en unik teft for de beste tagningene og et infamt blikk som løftet alle rundt ham. Han var Bye & Rønnings tredje medlem. Nå som han er borte, er det som en vegg har falt ut av Humor-Norge, sier Rønning.

Lyngstad har tidligere vunnet en Amanda-pris for beste underholdningsproduksjon i 1989.

Annonse
Hailey Bieber: - De siste ukene har vært tøffe
Foto: NTB

Hailey Bieber: - De siste ukene har vært tøffe

Hailey Bieber (26) og Selena Gomez (30) har blitt satt opp mot hverandre i en årrekke - og fansen har lenge vært overbevist om at stemningen dem imellom, trolig skal være av den anspente sorten.

Det har derimot Bieber og Gomez stadig benektet.

Fredag tok sistnevnte til Instagrams historiefunksjon for å meddele at 26-åringen hadde kontaktet henne vedrørende de hatefulle meldingene hun fikk fra Gomez' fans.

«Hailey Bieber har kontaktet meg og latt meg få vite at hun har mottatt drapstrusler og mye hatefull negativitet. Jeg har alltid snakket varmt om vennlighet, og jeg ønsker bare at alt dette skal ta slutt», skrev artisten.

Nå tar også Bieber bladet fra munnen.

«Jeg vil takke Selena for å snakke ut. Hun og meg har de siste ukene diskutert hvordan vi kan bevege oss videre fra det pågående narrativet mellom hun og jeg», deler hun i en historie på Instagram.
Der legger hun også til at de siste ukene har vært ekstremt tøffe for henne og alle involverte.

«Jeg tror kjærlig alltid vil være større enn hat og negativitet, og det er alltid en mulighet til å møte hverandre med mer empati og medfølelse», skriver 26-åringen avslutningsvis.

Annonse
Reese Witherspoon og Jim Toth skilles
Foto:Christine Chew/UPI/Shutterstock

Reese Witherspoon og Jim Toth skilles


Det skriver hun i et innlegg på Instagram fredag kveld.

- Vi har noen personlige nyheter å dele, innleder hun innlegget og fortsetter:

- Vi har tatt den vanskelige avgjørelsen om å skilles.

Witherspoon og Toth har vært gift siden 2011.

- Sønnen vår er vår største prioritering når vi navigerer oss gjennom dette neste kapittelet. Disse tingene er aldri enkle og er ekstremt personlige, skriver hun videre.

Sammen har de sønnen Tennessee (10).

Annonse