Annonse

Kjendisstudio

Viser fram barna

Viser fram barna

Prinsesse Madeleine av Sverige bor som kjent i USA sammen med ektemannen Chris O'Neill (48) og deres tre barn, prinsesse Leonore (8), prinsesse Adrienne (4) og prins Nicolas (7).

Prinsessen er ganske privat av seg, og viser seg sjeldent offentlig, skriver Expressen.

Men nå deler hun et nytt bilde av barna på Instagram.

Under det søte bildet av de tre barna, og deres to hunder, takker Madeleine familien.

«Jeg er så takknemlig for min lille familie», skriver Madeleine.

Om det blir svensk jul på familien gjenstår å se.

– Om prinsesse Madeleine og hennes familie skal besøke Sverige privat over jul er dessverre ikke noe vi har informasjon om for øyeblikket, sier Ulrika Näslund, fra det svenske hoffet, til Expressen.

Annonse
Prins Sverre Magnus har bursdag
Foto: Javad Parsa / NTB

Prins Sverre Magnus har bursdag

Norges prins Sverre Magnus har lørdag bursdag og fyller 17 år.

Prinsen ble født 3. desember 2005 på Rikshospitalet i Oslo. Han er den tredje i arverekken til tronen her i kongeriket, etter sin far kronprins Haakon og søsteren prinsesse Ingrid Alexandra.

Prinsen er glad i å stå på ski, i første rekke alpint. I tillegg liker han sykling, spesielt BMX og cross, opplyser slottet i prinsens biografi. Han er også glad i vannsport, og kanskje spesielt surfing – en interesse han deler både med faren og resten av kronprinsfamilien.

Opp gjennom årene har prins Sverre Magnus vært med på en rekke offisielle aktiviteter sammen med resten av kronprinsfamilien og kongefamilien. Han var senest i september å se på en Nasjonsliga-kamp mellom Norge og Serbia på Ullevaal stadion sammen med sin far, kronprins Haakon.

I fjor høst begynte prinsen på Elvebakken videregående skole i Oslo, hvor han går på linjen for informasjonsteknologi og medieproduksjon.

(NTB)

Annonse
Mann pågrepet etter drapet
Foto: AP/NTB

Mann pågrepet etter drapet

En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept den 28 år gamle rapperen Takeoff i Texas i november, opplyser politiet i Houston.

33-åringen ble pågrepet torsdag kveld, opplyser Houstons politisjef Troy Finner. Dagen i forveien ble en 22 år gammel mann siktet for ulovlig våpenbesittelse i samme sak.

Takeoff ble skutt og drept 1. november i en bowlinghall i Houston. To andre personer ble skutt og sendt til sykehus med skader. Skyteepisoden skjedde under en krangel på en privat fest i hallen. Takeoff var ikke involvert i krangelen og var kun en uskyldig tilstedeværende, ifølge politiet.

Etterforskningen pågår fortsatt.

– Våpenvold overalt, ikke bare i Houston, må ta slutt, sier byens ordfører Sylvester Turner.

Takeoff ble født i Lawrenceville i delstaten Georgia i 1994. Han var mest kjent for å være del av den amerikanske hiphop-trioen Migos, der de to andre medlemmene er Takeoffs onkel Quavo og søskenbarn Offset.

Atlanta-baserte Migos fikk sin popularitet med den Drake-remiksede låten «Versace» i 2013.

Migos har opptrådt i Norge flere ganger, blant annet på Øyafestivalen i Oslo i 2017 og på Palmesus i Kristiansand året etter.

(NTB)

Annonse
I strupen på Amber Heard

I strupen på Amber Heard

Under et intervju med The Sunday Times benyttet skuespilleren Helena Bonham Carter (56) anledningen til å videreformidle sine tanker vedrørende rettsaken mellom skuespiller Johnny Depp (59) og Amber Heard (36).

Bonham Carter og Depp har jobbet sammen i flere filmer, og uttalte at hun kjenner han litt bedre enn de fleste.

«Harry Potter»-skuespilleren fortalte magasinet at hun mente Depp hadde fått tilbake sitt gode rykte, etter at en jury i Virginia fant Heard skyldig i æreskrenkelse.

Depp ble også tildelt millioner av dollar, og Bonham Carter er ikke begeistret for at saken nå går igjennom en ankeprosess.

- #MeToo-bevegelsen har hatt et tilbakeslag etter denne rettsaken. Det er blitt mer «trendy» å være forsidepiken for dette, enn å være ærlig. Det er litt det som har vært problemet med denne saken her - det kommer til et punkt der det ikke lenger er troverdig,uttalte hun til magasinet

Heard har ikke kommentert utsagnet.

Annonse
Vekket oppsikt på presidentmiddag
Foto:Susan Walsh/NTB

Vekket oppsikt på presidentmiddag

Da den amerikanske presidenten Joe Biden (80) og førstedame Dr. Jill Biden (71) var vertskap for statsmiddagen i Det hvite hus torsdag, var flere celebre gjester å se under det prestisjefylte arrangementet.

Blant de som vakte størst oppsikt, var Jennifer Garner (50). Hun hadde nemlig med eldstedatter Violet (17), som hun fikk sammen med eksmannen Ben Affleck (50), for anledningen

Det er ikke ofte Garner og Affleck viser frem døtrene i offentligheten.

Det melder People..

Garner hadde med datteren til Det hvite hus, og var blant to av de 400 som deltok på arrangementet.

17-åringen var iført en Carolina Herrera-kjole med tynne stropper med hjerteavtrykk.