Annonse

Kjendisstudio

Melodi Grand Prix gjør endringer
Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Melodi Grand Prix gjør endringer

Det melder NRK i en pressemelding.

«Det blir store endringer i Melodi Grand Prix neste år. Færre og større delfinaler, med flere låter i hver delfinale. Det blir ingen forhåndskvalifiserte artister og ingen sistesjanse. Finalen skal tilbake til Trondheim med internasjonal jury», heter det i pressemeldingen.

De 21 artistene som skal konkurrere blir presentert den 4. januar, men denne gangen er ingen forhåndskvalifisert.

- Det var flere gode grunner til å ha løsningen med forhåndskvalifiserte artister, men MGP er stadig i utvikling. Vi går nå for en konkurransemodell som er enklere å forstå, og der alle artistene konkurrer med det samme utgangspunktet. Mer står på spill for alle fra dag én, sier musikkansvarlig Stig Karlsen i pressemeldingen.

Nytt neste år er også at finalen skal avholdes i Trondheim Spektrum. Dette er bare tredje gangen at finalen blir arrangert utenfor Oslo.

MGP-finalen finner sted 4. februar.

Martha Leivestad lanserer ny podcast

Ifølge M24 har VGTV-profil Martha Leivestad en ny podkast på trappene.

Podkasten, som skal hete «Høvla øve», og i den skal Leivestad invitere en rekke kjendiser for å svare på spørsmålene hun selv lurer på om sex.

- Sex er mitt favoritt-tema og det jeg snakker mest om med vennene mine! Gøy at de som vil kan tune inn og høre på. Det blir åpen og usensurert skravling med superbra folk. Gjestene er så fine og morsomme, sier Leivestad.

Ifølge M24 blir blant annet Lars Berrum, Kristin Gjelsvik, Vegard Harm, Maria Stavang, Fetisha Williams og Jonas Lihaug å høre i podkasten.

Erland Bakke er dømt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Erland Bakke er dømt

Tidligere denne måneden møtte tidligere kjendismanager Erland Bakke i Borgarting lagmannsrett. Han ble i fjor dømt til 30 dager ubetinget fengsel, en dom han anket.

Bakke er nå dømt i lagmannsretten for uriktig forklaring og dokumentfalsk, samt at han dømmes til å erstatte hele det økonomiske tapet som Mads Hansens selskap ble påført gjennom disse straffbare handlingene.

Han er dømt til 30 dager i fengsel.

«Det var vi som innga anmeldelsen mot Bakke, da vi skjønte hva han hadde gjort. Det er svært alvorlig når noen forfalsker dokumenter med hensikt om å gi domstoler uriktige opplysninger for å påføre andre skade. Det er et angrep på rettsstaten. Derfor er det gledelig at påtalemyndigheten tok ut tiltale og at både tingretten og lagmannsretten har dømt Bakke til fengselsstraff. Det er også gledelig at lagmannsretten dømmer Bakke til å betale erstatning til Mads Hansens selskap», sier Mads Hansens advokater Jon Wessel-Aas og Constance Jessen Holm i Lund & Co.

Til sammen må Bakke betale Mads Hansens selskap 93 000 kroner.

Dato for sesongpremieren er klar

NRK-serien «Exit» tok Norge med storm da den først så dagens lys. Nå er premieredatoen for sesong tre avslørt.

I en pressemelding skriver NRK at serien kommer 2. mars. Den tredje sesongen blir også seriens siste.

Serien, som blant annet tar for seg dysfunksjonelle familierelasjoner, grådighet og skyggesider av det nyrike Norge, er Norges mest sette ordinære dramaserie.

- Finalesesongen av «Exit» er en kulminering av livet karakterene har levd til nå. De har alltid levd på en måte der de har pushet alt så langt det går, bare for å føle noe som helst. Få et eller annet form for kick. Denne gangen dytter de det endelig utenfor kanten, forteller serieskaper Øystein Karlsen, som både har regissert serien og skrevet manus, i pressemeldingen.

Som tidligere har serieskaperen intervjuet flere mennesker i miljøet og gjort grundig research for å skape en serie nær virkeligheten.

- Jeg vil si at det er rundt 70 prosent virkelighet. Det som er gøy er at det er alltid de verste historiene som er sanne. Fiksjon og fantasien slår sjelden virkeligheten. Skjønt i denne sesongen er det også et par fiksjonshistorier som drar på nokså friskt, forteller Karlsen.

Dato for sesongpremieren er klar
Foto: NTB
Forfatter Henrik Nordbrandt er død
Foto: BENT MIDSTRUP / NORDFOTO / NTB

Forfatter Henrik Nordbrandt er død

Den danske forfatteren Henrik Nordbrandt (77) er død etter kort tids sykdom, ifølge flere danske medier. Familien hans skal selv ha informert forlaget Gyldendal om dødsfallet.

Nordbrandt har blant annet gitt ut flere diktsamlinger, og fått flere priser for sin litteratur.

- Verste jeg har vært med på
Foto: Espen Solli / TV 2

- Verste jeg har vært med på

Ørnulf Høyer (66) er for tida aktuell i «Farmen Kjendis», hvor han i søndagens episode måtte i tvekamp mot Aslak Maurstad (30).

Maurstad måtte pakke sakene og reise fra gården, mens Høyer er med videre i konkurransen. Tida inne på gården har hittil vært langt fra knirkefritt for Høyer, som har fått flere anklager og beskyldninger fra meddeltakere rettet mot seg.

En av anklagene var at han skal ha brukt ordet «pakkis».

Overfor «God Morgen Norge» er Høyer klar i sin tale hva gjelder hans opplevelse:

- Det var noe av det verste jeg har vært med på i hele mitt liv. Det var helt katastrofe. Jeg har nesten ikke lyst til å snakke for mye om det, sier han til TV 2.

- Min oldefar er Fridtjof Nansen, vi har et moralsk pass inni oss, han startet Flyktninghjelpen. Vi har ikke det ordet i oss.

Hacket
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB

Hacket

Skuespiller Anya Taylor-Joy (26), kjent fra Netflix-serien «The Queen's Gambit», har blitt hacket på Twitter.

Nylig publiserte hun om det som angivelig skulle være en oppfølger til «The Queen's Gambit»

Nå avslører hun at det slettes ikke var hun som delte innlegget.

«Twitter-kontoen min har blitt hacket. Beklager alt oppstyret, det var IKKE meg», skriver hun på Instagram.

Det er ikke kjent hvem hun har blitt hacket av.

- Nei, det er ikke slutt
Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

- Nei, det er ikke slutt

Da Dagbladet møtte influenser Nora Haukland (24) på «Babylon»-premieren for et par uker siden, kunne hun dele den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Marius Borg Høiby (25) hadde blitt samboere.

Siden da har det imidlertid vært rykter om brudd mellom paret. Under en spørsmålsrunde på Instagram, tar endelig 24-åringen bladet fra munnen.

- Nei, det er ikke slutt mellom oss.

Hun forteller videre at kjæresten ikke er så glad i å bli postet i sosiale medier.

- Også liker vi at forholdet er litt privat, avslutter Haukland.

Det var i høst hun bekreftet at hun datet Borg Høiby.

- Han har blitt min beste venn og jeg har det så gøy med han, fortalte Haukland den gang.