Annonse

Kjendisstudio

Snakker ut om rasismeskandalen
Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB

Snakker ut om rasismeskandalen

I går ble det kjent at Buckingham Palaces slottssjef, Lady Susan Hussey (84), måtte gå på dagen etter å ha kommet med rasistiske ytringer mot Ngozi Fulani (57).

Fulani var på besøk på slottet for å representere organisasjonen Sistah Space.

Nå har Fulani uttalt seg om hendelsen på «Good Morning Britain». Hun forteller at Buckingham Palace ikke har gitt en beklagelse.

- Folk sier at slottet har kontaktet meg. Ingen har kontaktet meg. Jeg vet ikke hvor dette kommer fra, vi har ikke hørt noen ting.

Hendelsen har skapt store overskrifter i Storbritannia det siste døgnet.

I går kommenterte en talsperson hendelsen på vegne av prins William.

- Rasisme har ingen plass i vårt samfunn. Kommentarene var helt uakseptable, og det stemmer at hun har sluttet i jobben med umiddelbar virkning.

I en uttalelse skrev Buckingham Palace følgende:

- Vi tar denne hendelsen veldig seriøst, og vi har satt i gang full etterforskning for å få fram alle detaljene.

Annonse
Gwyneth Paltrow klaget på filming i retten
Foto: AFP/RICK BOWMER/NTB.

Gwyneth Paltrow klaget på filming i retten

Skuespiller Gwyneth Paltrow er for tida i retten, etter å ha blitt saksøkt for angivelig å ha kjørt inn i en 76 år gammel mann i skibakken, for så stukket fra stedet.

76-åringen som saksøker, Terry Sanderson, påstår at sammenstøtet har gitt han permanente hjerneskader.

Paltrow på sin side har gått til motsøksmål, og mener det var han som kræsjet i henne, og benekter hans påstander om å ha stukket av.

Under rettsaken onsdag tok skuespillerens advokat, Steve Owens, til ordet, og klaget over at Paltrow ble filmet i rettsalen, skriver Independent.

- Vi har et nytt kamera som peker direkte mot min klient. Dette har vært et gjennomgående problem, og det var reportere som sto foran min klients bil med kameraene opp i ansiktet hennes,

- Jeg er sur, fordi jeg ikke vil at reportere skal gjøre endringer uten å informere oss om det.

Rettens dommer, Kent Holmberg, godkjente klagen da kameraet stridet med et tidligere vedtak som begrenset filming og fotografering under rettsaken.

Annonse
Lindsay Lohan og Jake Paul siktet for kryptosvindel
Foto: Gregory Pace/Shutterstoc/NTB

Lindsay Lohan og Jake Paul siktet for kryptosvindel

Amerikanske tilsynsmyndigheter krever tilbake penger fra blant andre Lindsay Lohan og influenser Jake Paul, det skriver Wall Street Journal.

De er siktet for å ha tjene penger på å promotere kryptoselskapet Tronix og BitTorrent, uten å oppgi at de fikk betalt.

Lohan og Paul er ikke de eneste kjente navnene som nå er siktet. Artistene Akon, Ne-Yo, og Austin Mahone er også siktet.

Alle de siktede kjendisene, bortsett fra Soulja Boy og Mahone, har sagt seg villig til å tilbakebetale en samlet sum på rundt fire millioner kroner.

Det blir ikke ansett som en innrømmelse eller fornektelse av skyld.

Annonse
Oskar Westerlin svarer på alkohol-kritikk
Foto: Espen Solli / TV 2

Oskar Westerlin svarer på alkohol-kritikk

I forrige uke kritiserte generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til, Ragnhild Kaski, influenser Oskar Westerlin i et debattinnlegg i VG.

Der skrev Kaski blant annet at det er «flaut» og «problematisk» at Westerlin lager innhold om å bli «drita full», fordi han er en helt for mange gutter, og fordi barn liker den mye omtalte sjokoladebollen hans.

«Det hadde ikke nødvendigvis vært så problematisk om målgruppen hans var voksne. Men bollegate har vist hvem som er den egentlige målgruppen for innholdet han lager.»

Influenseren har latt være å svare på alkohol-kritikken den siste tida, men så seg nå nødt til å svare.

«Bare fordi barn digger sjokoladebollene mine, betyr ikke det at alt innholdet jeg lager er rettet mot barn - snarere tvert om», skriver han som svar i et debattinnlegg i VG.

Videre mener Westerlin at kjerne-målgruppa for podkasten hans «Kontoret», er menn mellom 18-30 år, og forteller at samtlige av episodene er markert med 18-års aldersgrense.

«Jeg er klar over at jeg har et ansvar for hva som publiseres og hvordan det påvirker publikum. Sammen med ni ansatte i selskapet mitt gjør vi det vi kan for å lage god og variert underholdning», skriver Westerlin videre.

Annonse