Annonse

Kjendisstudio

Durek Verret går mot kongehuset  - igjen
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

Durek Verret går mot kongehuset - igjen

Prinsesse Märtha Louises (51) forlovede bryter reglene igjen når han nok en gang uttaler seg om den norske kongefamilien. Nå gjør han det i en video på TikTok.

Det melder VG.

I fjor rapporterte Se og Hør om krisemøter på Slottet rundt Märthas prinsessetittel, mye grunnet Durek Verrett (48). Etter mye om og men, undersøkelser som viste svekket tillit og et stort press fra offentligheten, ble det i november klart at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere kongehuset.

I tillegg kom kongehuset med en beskjed om at Verrett ikke skal uttale seg om kongefamilien i egne sosiale mediekanaler, i medieproduksjoner eller i tilknytning til annen kommersiell aktivitet.

Nå har han imidlertid brutt denne regelen. I en direktesending på TikTok omtaler Verrett både kong Harald (85), dronning Sonja (85) og kronprins Haakon (49), ifølge VG.

Tidligere denne måneden hyllet prins Harry (38) den norske kongefamilien for måten de har stått opp mot rasisme, og det var dette Verrett tok opp i sin direktesending.

- Så dere innlegget jeg la ut om prins Harry? Jeg hadde en samtale med min svigerfar, kong Harald, og fortalte ham om svart kultur og det jeg har gått gjennom. Jeg viste ham alle drapstruslene og alle raseangrepene jeg har vært borti og så videre. Og du vet, det var så snilt av ham å sette seg ned med meg, og også dronningen, og høre på alt jeg hadde å si. Det var virkelig vakkert, er blant det han sier.

Han skal også ved flere anledninger ha omtalt flere medlemmer av kongefamilie, samt brukt Märthas prinsessetittel. Overfor VG forteller kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, at samtalene med Verrett fortsetter:

- Gjennom de gode samtalene i høst kom kongefamilien frem til felles forståelse og enighet om veien videre. Kongefamilien fortsetter å snakke sammen, mens ordningen går seg til, som H.M. Kongen også sa i intervjuet om dette i november.


Kom med stikk i takketalen
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Kom med stikk i takketalen

GAMLE LOGEN/OSLO(Dagbladet): Fredag kveld er kjendisene pyntet til fest og klare for å hylle hverandre. En rekke priser skal deles ut, og Årets influencer: livsstil er en av de.

Ekteparet Camilla og Julie Lorentzen var begge nominert, men da vinneren ble ropt opp var det sistnevntes navn som runget over salen.

På scenen var det likevel Camilla som kom opp for å ta imot prisen, og kunne forklare at kona var hjemme og at hun skulle ta imot prisen på vegne av Julie.

- Hadde Julie vært her hadde hun sikkert dedisert denne talen til sin fantastiske manager, sidekick og kone, og det er såklart meg. Men siden det er jeg som står her så tenker jeg at jeg har lov til å gjøre noe jeg aldri får lov til hjemme - og det er å skryte skikkelig av kona mi, innledet Camilla takketalen.

- Er det en ting jeg er i dag så er det stolt. Jeg er så stolt av Julie som hver dag velger å være et forbilde for unge skeive mennesker, fordi hun selv trengte et sånt da hun vokste opp. Jeg er stolt av at Julie tør og velger å stå i dritten hver eneste dag, for å vise andre at de ikke er alene og at det er okei å ikke ha det bra hele tiden.

Videre kommer hun også med et stikk rettet mot helsemyndighetene etter nyheten om at ABC-klinikken legges ned.

- Jeg gleder meg til alt du skal vise de kommende åra, at vi skal pusse opp huset vårt og forhåpentligvis få en baby, som kommer til å berike livende våre og ikke bankkontoen vår. Hvis vi får et sted å føde så klart.

ABC-enheten er landets mest kjente fødested for naturlige fødsler.

-Man kan være uenig
Foto: Lise Åserud/NTB

-Man kan være uenig

GAMLELOGEN/OSLO(Dagbladet): Det er duket for Vixen Awards på Gamlelogen i Oslo, og Kjendis-Norge er på plass.

Flere og flere kom i kledd fine lange kjoler. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var en av dem.

Hun var i kledd en lang glittrende kjole fra Romania, som kjæresten Catalin Andrei Mihu (28) sin mor hadde ordnet for henne.

Guttormsen har vært i hardt vær etter Mads Hansen kommenterte en instastory hun la ut av barna sine, som var markert med annonse.

Sexologen sier overfor Dagbladet at alt går fint med henne, og at det er sånn det er, og legger til:

- Man kan være uenige, men det går fint. I kveld skal jeg fokusere på festaften.

På spørsmål om hun har flyttet sammen med Katalin sier hun følgende:

- Absolutt ikke. Jeg er så glad i Catalin på alle mulige måter. Han er mannen i livet mitt, men jeg må ha hjemmet mitt for meg selv.

Singel: - Veldig, veldig ferskt

GAMLE LOGEN/OSLO (Dagbladet): I tradisjonen tro samles hele kjendisnorge til fest når Vixen avholdes og influenserne skal hylles.

Øyunn Krogh (27) er naturligvis til stede.

På sensommeren i fjor ble det kjent at hun og kjæresten Levi Try (25) hadde gått hver til sitt.

Etter det har det imidlertid dukket opp en mystisk mann på 27-åringens Instagram, men hun har hele veien vært klar på at de ikke er kjærester.

Det har likevel ikke vært noen tvil om at det var en flørt, og da Kroghn gjestet Ida Fladens podkast kunne hun innrømme at hun faktisk var forelsket.

Nå ser det derimot ut til at romansen har tatt slutt.

Ved spørsmål om hvordan det går med kjærlighetslivet svarer hun nemlig følgende.

- Det går egentlig bra, men jeg er singel. Om han er ute av bildet gjenstår å se, men han er i alle fall ikke her nå.

- Jeg har ikke rukket å kjenne på singellivet helt ennå siden det er veldig, veldig ferskt. Jeg var litt usikker på om jeg skulle si det, men jeg gidder ikke å lyve heller.

Om influenseren og den mystiske mannen etter hvert finner tilbake til hverandre gjenstår å se, men det virker i alle fall ikke som at det er helt usannsynlig.

Singel: - Veldig, veldig ferskt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Møtte opp alene
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Møtte opp alene

GAMLELOGEN/OSLO(Dagbladet): I år som ifjor er hele Kjendis-Norge samlet for Vixen Awards.

Det er flere som møter opp med i par, men Morten Dalhaug møter opp alene på rød løper i kveld. Han mangler kjæresten Andrea Sveinsdottir.

- Andrea har vært så mye på Vixen, nå er hun hjemme på tacokveld med venninner, sier Dahlaug overfor Dagbladet.

Vixen ifjor endte Dalhaug opp i en diskusjon med Monica Nyhus. På spørsmål om han tror det blir noe diskusjon i år også svarer han:

- Jeg har ikke kranglet så mye i år, men jeg er alltid klar for en debatt. Er jeg gira på en sak er jeg på. Men deilig med pause også.

Dalhaug og Sveinsdottir var nylig på filmpremiere i USA til filmen Babylon, der en av hovedrollene er Brad Pit. Siden da har det florert rykter om at Dalhaug er en familievenn av Pitt.

- Er det noen rykter der ute skal jeg ikke avkrefte det, sier han og legger til:

- Jeg visste ikke at jeg var familievenn med han, men hadde ikke gjort noe for min del.

Spjæret buksa på rød løper
Foto: (t.v.) Andreas Fadum/Se og Hør, (t.h.) Elise Violeta Ness Aksnes

Spjæret buksa på rød løper

Kjendis-Norge er i kveld samlet på Gamle Logen i Oslo, for Vixen Awards.

På den røde løperen har en etter en dukket opp i sine fineste antrekk. Men ikke alle var like heldige med antrekket sitt.

«Farmen Kjendis» aktuelle Malin Nesvoll (34) ankom prisutdelingen i en bukse hun hadde sydd for anledningen.

- Jeg har klart å revne buksa i ræva, kunne Nesvoll avsløre overfor Dagbladet.

Influenseren er usikker på hvordan det skjedde, men forteller følgende:

- Jeg har sydd den selv, så det er dårlig håndverk, fortalte hun videre før hun med glede viste fram sprekken.

- Jeg kan bjuda på jeg, ler 34-åringen.

Nesvoll er ikke selv nominert til pris, men skal dele ut to priser: «Årets beauty» og «Årets mote».

Avslører ny skrekkulykke
SKREKKSKADER: Jay Leno så slik ut da han ble lagt inn på sykehus i november. Han har kommet seg bemerkelsesverdig fort, men avslører en ny ulykke i januar. Foto: Privat

Avslører ny skrekkulykke

Talkshow-legenden Jay Leno er kjent for sin store sportsbilsamling og for å være en adrenalinjunkie.

I november fikk han omfattende brannskader da det tok fyr i hans velfylte garasje hjemme i Los Angeles. På tross av de omfattende skadene, har 72-åringen blitt bemerkelsesverdig bedre på kort tid.

Han skal i mars i gang med show i Las Vegas og har i den anledning latt seg intervjue av Las Vegas Review Journal.

Der kan han avsløre at kjøretøyulykken har fortsatt selv etter den stygge brannskaden.

- I forrige uke ble jeg kastet av motorsykkelen og brakk kragebeinet. Jeg har også to brekte ribbein og har ødela kneet, forteller Leno til lokalavisa.

Han forteller at ulykken skjedde 17. januar da han testet en motorsykkel fra 1940 og plutselig kjente lukta av drivstoff. Han skal da han svingt inn på en parkeringsplass, der noen skal ha hengt opp ei snor.

- Jeg så den ikke før det var for seint, og den slo meg av sykkelen. Sykkelen bare fortsatte, sier han.

Han avslører at han ikke har fortalt noe om hendelsen på grunn av den massive oppmerksomheten etter brannen i november.

- Det ble en dårlig sirkel
Foto: Evan Agostini/Invision/NTB

- Det ble en dårlig sirkel

Skuespiller Camila Mendes (28) er best kjent som en av hovedrollene i Netflix-suksessen «Riverdale».

I podkasten «Going Mental» forteller stjerna at hun gikk gjennom noe tøft privat under innspillingen av tenåringsserien.

Mendes forteller at hun har slitt med selvbildet hele livet, men at det ble forsterket under innspillingen.

- Jeg kunne se på hver episode og tenke: «Herregud, magen min der...». Jeg var så usikker , og det forsterket spiseforstyrrelsen som jeg slet med.

Spiseforstyrrelsen gjorde det vanskelig å fokusere på jobben som skuespiller. Mendes oppsøkte hjelp hos en ernæringsfysiolog for å komme over frykten for ulik mat, blant annet brød.

- Det ble en dårlig sirkel. Hun (ernæringsfysiologen, journ.anm.) hjalp meg med å komme over frykten med å få brød tilbake i livet mitt. «Se, det kommer ikke til å drepe deg».

Også kommenterer på at hun ser bra ut utløste vonde følelser for skuespilleren.

- Når jeg ikke hører hvor tynn jeg ser ut, føler jeg at jeg ser forferdelig ut.