Annonse

Kjendisstudio

Datteren bryter tausheten

Datteren bryter tausheten

Riley Keough (33), dattera til Lisa Marie Presley, bryter tausheten etter morens død med et bilde på sin egen Instagramprofil.

Der delte hun et bilde av de to, med teksten:

«Jeg føler meg velsignet som har et bilde av siste gang jeg så min vakre mamma».

Dattera delte et bilde med sin avdøde mor kort tid etter at dødsfallet ble kjent, men da kun med en hjerte-emoji under bildet.

Det var tidligere denne måneden Presley ble hastet til sykehus etter en antatt hjertestans. Noen timer seinere opplyste moren, Priscilla Presley (77), at datteren hadde gått bort.

- Det er med tungt hjerte at jeg må dele den forferdelige nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærligste kvinnen jeg noen gang har kjent, sa Priscilla Presley i en uttalelse den gang.

Under minnesermonien kom Keoughs mann, Ben Smith-Petersen, med en avsløring. Paret hadde blitt foreldre i all hemmelighet. Presley hadde derfor rukket å bli bestemor før hun døde.

«Farmen»-profil deler gladnyhet

«Farmen»-profil deler gladnyhet

Prest Thor Haavik (28), som deltok på realityprogrammet «Farmen» i 2020, er forlovet med kjæresten Julie Teige (32). Det deler han selv på Instagram.

VG omtalte nyheten først.

«Hipp hurra, jeg fikk et JA. Tenk at det skal være oss to - i livets gleder, sorger og alt det har å by på! Det blir eventyrlig spennende og selvfølgelig utfordrende. En ting er jeg trygg på: At jeg er skikkelig heldig som får tilbringe livet med deg!», er blant det han skriver i innlegget.

På Instagram har han delt en video hvor han går ned på kne foran Teige. Der kommer det også fram at frieret fant sted på Tysnes på starten av året.

Fengsles i nye 30 dager
Foto: NTB

Fengsles i nye 30 dager

Andrew Tate (36) vil sitte i varetekt i nye 30 dager. Det melder PA.

Det var i slutten av desember at den svært kontroversielle og omstridte influenseren ble pågrepet for menneskehandel og voldtekt, i Romania.

Pågripelsen skjedde måneder etter at 36-åringen selv benektet anklager om menneskehandel og seksuell utnyttelse av kvinner.

Tate skal, ifølge en pressemelding, ha latet som han var forelsket i kvinner og få dem til å føle seg elsket, for så å lure dem til et hus der de skal ha blitt holdt mot sin vilje.

«Hensikten skal videre ha vært å utøve fysisk vold og mental tvang gjennom trusler, konstant overvåking, kontroll og påberope seg påstått gjeld, for så å seksuelt utnytte ofrene ved å tvinge dem til å utføre pornografiske demonstrasjoner med det formål å produsere og formidle materiale av en slik art gjennom sosiale medie-plattformer», heter det videre i pressemeldingen.

Det skal så langt være snakk om seks ofre. I tillegg til Tate, ble også broren hans, Tristan Tate, pågrepet.

Overrasker med ny look
Foto: Shutterstock editorial/ NTB

Overrasker med ny look

Nytt år, ny meg?

Det ser ut til at Pete Davidson (29) tenker slik. «Saturday Night Live»-komikeren viste nemlig fram et nytt utseende under en basketkamp i Madison Square Garden tirsdag.

Davidson, som både har hatt mørkt og bleket hår, har nå barbert bort alt av hår på hodet. Han ble fotografert iført store, svarte solbriller og ser nærmest ugjenkjennelig ut.

Komikeren var fram til i fjor høst i et forhold med Kim Kardashian (42). Nå ryktes det at han dater skuespiller Chase Sui Wonders (26). Paret har blant annet blitt fotografert på ferie til Disneyworld og Hawaii.

Krasj etter nyhet

Krasj etter nyhet

Onsdag ettermiddag kom nyheten mange Beyoncé-fans har ventet på. Hun legger nemlig ut på verdensturné.

Hun dropper riktignok Norge og Danmark, men tar turen innom Sverige. Samme gjorde hun da hun turnerte i 2016.

Kort tid etter at kunngjøringen slapp, melder flere på Twitter at det er umulig å komme inn på artistens hjemmeside.

«We broke the Internet» er beskjeden som kommer opp, også for Dagbladets reporter.

Beyoncé besøkte Europa for å holde konserter sist i 2016, da hun hadde sin The Formation World Tour.

Avlyser turné
Foto: Jordan Strauss/AP/NTB

Avlyser turné

Ozzy Osbourne (74) avlyser sin lenge forsinkede turné i Europa og Storbritannia.

Det melder Osbourne selv på Twitter.

«Dette er sannsynligvis noe av det vanskeligste jeg noen gang har måttet dele med mine lojale fans. Som dere nok alle vet, denne måneden for fire år siden, var jeg i en ulykke og skadet ryggraden», skriver han innledningsvis.

Artisen begrunner deretter valget med at han fortsatt er «fysisk svak» etter skaden.

Turneen har flere ganger blitt avlyst grunnet Osbournes helsetilstand og coronapandemien.

I juni gikk han gjennom en større nakkeoperasjon som kona, Sharon Osbourne (70), sa ville «avgjøre resten av livet hans».

Da han dukket opp på sin egen radiostasjon i 2022, «Ozzy's Boneyard», diskuterte metallegenden sjansene sine for å turnere igjen.

- Det er så tøft fordi, jeg mener, jeg vil være der ute. Jeg ønsker å gjøre det, innrømmet han og la til:

- Tingen er at hodet mitt er i orden, kreativiteten min er OK, syngingen min er OK, men jeg klarer bare ikke gå så mye nå.

Artisten ble også diagnostisert med Parkinson sykdom i 2020.

Avslørte pikante detaljer: - Forbanna
Foto: Richard Shotwell

Avslørte pikante detaljer: - Forbanna

Ashton Kutcher (44) innrømmer at han ble «forbanna» da hans ekskone Demi Moores (60) memoarer, «Inside Out», ble utgitt i 2019.

Det gjør han i et større intervju med Esquire.

Kutcher og Moore var gift fra 2005 til 2013.

Han mener nemlig at boka har påvirket familielivet hans.

- Jeg hadde endelig kommet til et punkt hvor pressen hadde sluttet å omtale meg og Mila, livet mitt og familien min, sier han og legger til:

- Og så dagen etter var paparazziene på skolen til barna mine.

Kutcher er i dag gift med skeuspiller Mila Kunis (39). Sammen har de barna Wyatt (8) og Dimitri (6).

Under intervjuet omtaler han også skilsmissen til Moore som «mislykket» og «en jævla fiasko».

I boka reflekterte Moore over de to trekantene hun og skuespilleren hadde i løpet av tiden sammen. Hun anklaget ham også for å ha påvirket tilbakefallet hennes med rusmidler.

Ferdig
Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Ferdig

Talkshowet «Dr. Phil» er ferdig etter 21 sesonger.

Det melder People.

- Jeg har blitt velsignet med over 25 fantastiske år innen TV på dagtid, sier Phillip Calvin McGraw (72) i en uttalelse til nettstedet.

- Med dette showet har vi hjulpet tusenvis av gjester og millioner av seere gjennom alt fra avhengighet og ekteskap til mental helse og barneoppdragelse. Det har vært et utrolig kapittel i mitt liv og karriere, men det er så mye mer jeg har lyst til å gjøre nå når jeg går videre.