Annonse

Kjendisstudio

Skal behandle klager etter puppestunt

Kringkastingsrådet skal i morgen behandle klager på puppestuntet til Øyunn Krogh i NRKs julekalender.

Det har kommet inn tre klager på stuntet. Det melder NRK i en pressemelding.

Det var under en konkurranse i «24-stjerners julekalender» at Krogh viste puppene sine, i et forsøk på å få en familie til å le.

- Jeg har en drøy strategi. Utrolig drøy strategi. Jeg har skjønt at hvis du ikke har noen vitser så er det veldig smart å gå for kropp. Egentlig veldig billig triks, men jeg får gå for det, uttalte Krogh i programmet rett før det var hennes tur til å gå ut i ilden.

Deretter ble familien vitne til at 27-åringen kledde av seg på overkroppen og sto toppløs foran både dem og TV-tittere. Videre spurte hun juryen om de «ville ha melk i kaffen», mens hun klemte på puppene.

Krogh vant konkurransen.

I etterkant fikk influenseren mye oppmerksomhet i sosiale medier for stuntet.

Skal behandle klager etter puppestunt
Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør

Les hele saken

Forlovet
Foto: Instagram/ @alexandraandresen

Forlovet

Milliardærarvingen Alexandra Andresen (26) er forlovet med racerbilsjåfør Colin Thompson (28), melder VG.

Andresen publiserte søndag en Instagram-story der hun omfavner forloveden på en strand i en lang, hvit kjole.

- Jeg sa selvfølgelig, skriver Ferd-arvingen til bildet.

Hun bekrefter overfor E24 at det dreier seg om en forlovelse.

Varsler sjokkcomeback
KAN DET SKJE? For elleve år siden sto Spice Girls på scenen under avslutsningsseremonien under OL i London. Nå er jentene i slutten av 40-åra og begynnelsen av 50-åra, men skal likevel vurdere comeback. Foto: NTB

Varsler sjokkcomeback

Det kan nesten høres for godt ut til å være sant, og slik kan det ofte være med saker fra den britiske tabloidavisa The Sun.

Men avisa bringer lørdag kveld oppsiktsvekkende nyheter om en av verdens største popgrupper. Ifølge avisa planlegger nemlig Spice Girls comeback i forbindelse med kroningen av Kong Charles i mai.

Spice Girls og Charles har møttes flere ganger gjennom karrieren, og spesielt møtet i 1997, der Ginger Spice Geri Horner og Scary Spice Mel B plantet et kyss på kinnet hans, har skrevet seg inn i historiebøkene.

Komiteen for Charles' kroning skal nå ha spurt gruppa om å opptre i løpet av den tre dager lange feiringen fra 6. mai til 8. mai.

Om det skulle skje, vil det være første gang de fem damene opptrer sammen siden OL i London i 2012, da de hadde en stor rolle i avslutningsseremonien.

Ifølge The Suns kilder «vurderer Spice Girls sterkt å gjøre et comeback» på grunn av den historiske hendelsen». De hevder også at bandet er sterkt ønsket av arrangørene.

Tom Verlaine (73) er død
Foto: Shutterstock / NTB

Tom Verlaine (73) er død

Det melder New York Times.

Verlaine er best kjent som frontsanger i bandet Televison.

Han ble 73 år gammel.

Han vakte først oppmerksomhet med bandet Television og debutalbumet Marquee Moon i 1977. Albumet blir av mange regnet som et mesterverk og er en gjenganger på lister over verdens beste album. Bandet ga seg etter to album. Senere hadde Verlaine en suksessrik solokarriere.

Verlaines bortgang ble offentliggjort av Jesse Paris Smith, Patti Smiths datter. Hun opplyste at Verlaine døde «etter en kort sykdom», skriver The New York Times.

Verlaine ble ansett for å være en av de mest originale og talentfulle artister i den tidligere postpunken. Han står på 56. plass på Rolling Stone magasins liste over de 100 beste gitarister gjennom tidene.

Kom med stikk i takketalen
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Kom med stikk i takketalen

GAMLE LOGEN/OSLO(Dagbladet): Fredag kveld er kjendisene pyntet til fest og klare for å hylle hverandre. En rekke priser skal deles ut, og Årets influencer: livsstil er en av de.

Ekteparet Camilla og Julie Lorentzen var begge nominert, men da vinneren ble ropt opp var det sistnevntes navn som runget over salen.

På scenen var det likevel Camilla som kom opp for å ta imot prisen, og kunne forklare at kona var hjemme og at hun skulle ta imot prisen på vegne av Julie.

- Hadde Julie vært her hadde hun sikkert dedisert denne talen til sin fantastiske manager, sidekick og kone, og det er såklart meg. Men siden det er jeg som står her så tenker jeg at jeg har lov til å gjøre noe jeg aldri får lov til hjemme - og det er å skryte skikkelig av kona mi, innledet Camilla takketalen.

- Er det en ting jeg er i dag så er det stolt. Jeg er så stolt av Julie som hver dag velger å være et forbilde for unge skeive mennesker, fordi hun selv trengte et sånt da hun vokste opp. Jeg er stolt av at Julie tør og velger å stå i dritten hver eneste dag, for å vise andre at de ikke er alene og at det er okei å ikke ha det bra hele tiden.

Videre kommer hun også med et stikk rettet mot helsemyndighetene etter nyheten om at ABC-klinikken legges ned.

- Jeg gleder meg til alt du skal vise de kommende åra, at vi skal pusse opp huset vårt og forhåpentligvis få en baby, som kommer til å berike livende våre og ikke bankkontoen vår. Hvis vi får et sted å føde så klart.

ABC-enheten er landets mest kjente fødested for naturlige fødsler.

-Man kan være uenig
Foto: Lise Åserud/NTB

-Man kan være uenig

GAMLELOGEN/OSLO(Dagbladet): Det er duket for Vixen Awards på Gamlelogen i Oslo, og Kjendis-Norge er på plass.

Flere og flere kom i kledd fine lange kjoler. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var en av dem.

Hun var i kledd en lang glittrende kjole fra Romania, som kjæresten Catalin Andrei Mihu (28) sin mor hadde ordnet for henne.

Guttormsen har vært i hardt vær etter Mads Hansen kommenterte en instastory hun la ut av barna sine, som var markert med annonse.

Sexologen sier overfor Dagbladet at alt går fint med henne, og at det er sånn det er, og legger til:

- Man kan være uenige, men det går fint. I kveld skal jeg fokusere på festaften.

På spørsmål om hun har flyttet sammen med Katalin sier hun følgende:

- Absolutt ikke. Jeg er så glad i Catalin på alle mulige måter. Han er mannen i livet mitt, men jeg må ha hjemmet mitt for meg selv.

Singel: - Veldig, veldig ferskt

GAMLE LOGEN/OSLO (Dagbladet): I tradisjonen tro samles hele kjendisnorge til fest når Vixen avholdes og influenserne skal hylles.

Øyunn Krogh (27) er naturligvis til stede.

På sensommeren i fjor ble det kjent at hun og kjæresten Levi Try (25) hadde gått hver til sitt.

Etter det har det imidlertid dukket opp en mystisk mann på 27-åringens Instagram, men hun har hele veien vært klar på at de ikke er kjærester.

Det har likevel ikke vært noen tvil om at det var en flørt, og da Kroghn gjestet Ida Fladens podkast kunne hun innrømme at hun faktisk var forelsket.

Nå ser det derimot ut til at romansen har tatt slutt.

Ved spørsmål om hvordan det går med kjærlighetslivet svarer hun nemlig følgende.

- Det går egentlig bra, men jeg er singel. Om han er ute av bildet gjenstår å se, men han er i alle fall ikke her nå.

- Jeg har ikke rukket å kjenne på singellivet helt ennå siden det er veldig, veldig ferskt. Jeg var litt usikker på om jeg skulle si det, men jeg gidder ikke å lyve heller.

Om influenseren og den mystiske mannen etter hvert finner tilbake til hverandre gjenstår å se, men det virker i alle fall ikke som at det er helt usannsynlig.

Singel: - Veldig, veldig ferskt
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Møtte opp alene
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Møtte opp alene

GAMLELOGEN/OSLO(Dagbladet): I år som ifjor er hele Kjendis-Norge samlet for Vixen Awards.

Det er flere som møter opp med i par, men Morten Dalhaug møter opp alene på rød løper i kveld. Han mangler kjæresten Andrea Sveinsdottir.

- Andrea har vært så mye på Vixen, nå er hun hjemme på tacokveld med venninner, sier Dahlaug overfor Dagbladet.

Vixen ifjor endte Dalhaug opp i en diskusjon med Monica Nyhus. På spørsmål om han tror det blir noe diskusjon i år også svarer han:

- Jeg har ikke kranglet så mye i år, men jeg er alltid klar for en debatt. Er jeg gira på en sak er jeg på. Men deilig med pause også.

Dalhaug og Sveinsdottir var nylig på filmpremiere i USA til filmen Babylon, der en av hovedrollene er Brad Pit. Siden da har det florert rykter om at Dalhaug er en familievenn av Pitt.

- Er det noen rykter der ute skal jeg ikke avkrefte det, sier han og legger til:

- Jeg visste ikke at jeg var familievenn med han, men hadde ikke gjort noe for min del.