Annonse

Kjendisstudio

Skal opp i «Debatten»
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Skal opp i «Debatten»

Den seineste uka det har det stormet kraftig rundt Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent under influensernavnet Sophie Elise. Det etter at hun delte et bilde med ei venninne, som holder en pose med et hvitt innhold.

I morgendagens episode av «Debatten» skal temaet tas opp, melder programleder Fredrik Solvang (45) på Instagram.

Der ber han samtidig om hjelp.

«I morgen tar vi Debatten! Vi trenger din hjelp! Hvem bør stå overfor kringskastingssjefen og si hva som er galt med at Sophie Elise fronter NRK?» skriver han, og legger til:

«Og PS! De som bare mener SE er dum, trenger vi ikke. Heller ikke de som bare mener NRK burde vært som det alltid var. Skjønner?»

Annonse
Denny Laine er død
Fra venstre: Denny Laine, Linda McCartney og Paul McCartney i 1978. Foto: Richard Young/Rex/NTB

Denny Laine er død

Denny Laine, vokalist i The Moody Blues er død. Det melder Variety. Han var lenge en del av Paul McCartneys rockegruppe Paul McCartney and Wings.

Laine ble 79 år gammel.

Han døde etter lang tids lungesykdom.

Laine giftet seg med Elizabeth Mele forrige juili, og tidligere i år annonserte han at han jobbet med et nytt album.

Israel får delta i Eurovision Song Contest

Israel får delta i Eurovision Song Contest

Tirsdag offentliggjorde EBU, arrangøren bak Eurovision Song Contest, den offisielle lista med hvilke land som deltar i neste års konkurranse.

På lista står Israel oppført blant de 37 landene som er ventet å stå på scenen i mai 2024, i Malmö.

Den siste tida har flere tatt til ordet for at landet, på lik linje med Russland som ble utestengt i 2022, ikke skal få delta.

Det på grunn av den pågående krigen mellom Israel og Hamas.

«Det er naturlig at spørsmål rundt deltakelse i Eurovision Song Contest for et land i krig kommer opp. Vi har foreløpig ikke tatt noen stilling i denne saken, men følger med på hva EBU beslutter», skrev Charlo Halvorsen, underholdningsdirektør i NRK, i en e-post til Dagbladet før deltakerlista ble bekreftet.

Les hele saken

Om Israel-deltakelse: - Dobbeltmoralsk

Annonse
Se og Hør: Har funnet kjærligheten igjen
Foto: Kyrre Lien/NTB

Se og Hør: Har funnet kjærligheten igjen

For to og et halvt år siden gikk den tidligere alpinisten og OL-vinneren Finn Christian «Finken» Jagge bort etter kort tids sykdom, bare 54 år gammel.

Ifølge Se og Hør har Trine-Lise Jagge nå funnet kjærligheten på ny.

Instagram deler Trine-Lise Jagge (51) et bilde av seg selv og sin utkårede med teksten «Han her», etterfulgt av en emoji med hjerteøyne.

I kommentarfeltet har flere lagt igjen hjerter.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Trine-Lise Jagge, foreløpig uten hell.

Går til retten
Foto: NTB

Går til retten

Prins Harrys (39) rettslige kamp mot regjeringen fortsetter og går til Høyesterett tirsdag. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Sky News.

Etter at Home Office bestemte seg for å frata prinsen politibeskyttelse i februar 2020, går han nå rettens vei.

Som følge av avgjørelsen ville han ikke lenger bli beskyttet i samme grad dersom han og familien besøkte Storbritannia. I disse dager bor prinsen i USA, men bodde også en periode i Canada.

Ifølge Sky News har prinsen uberettiget «blitt behandlet dårligere enn andre» hva gjelder sikkerhetsordningene hans når han er i Storbritannia.

Videre kommer det fram at prins Harry ikke deltar i høringen, og store deler av saken vil bli behandlet privat i løpet av de neste tre dagene.

Annonse