Annonse

Kjendisstudio

Over 4000 klager
Foto: NTB

Over 4000 klager

Kringkastingsrådet har nå mottatt over 4000 klager på podkasten «Sophie og Fetisha», det opplyser rådssekretær Erik Skarrud til Dagbladet.

Klagene kommer i kjølvannet av at Sophie Elise Isachsen (28) publiserte et bilde av seg selv og ei venninne. Venninna holdt en liten pose med hvitt innhold.

De fleste klagene Kringkastingsrådet har fått går på at NRK har et samarbeid med influenseren, og at de bruker henne som rollemodell.

Isachsen forholdt seg lenge taus rundt publiseringen av bildet - forrige uke valgte hun å bryte tausheten i den nevnte podkasten.

- Jeg er dritsliten, og det er ikke rett nå. Det føles litt som om jeg har blitt kastet rundt i en tørketrommel i en uke. Jeg vil ikke, jeg gidder ikke, uttalte hun.

Torsdag forrige uke møtte kringkastingssjef Vibeke Fürst Hagen (54) opp til programmet «Debatten», og ble grillet av kollega Fredrik Solvang (45).

Høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania og kommunikasjonsekspert Ketil Raknes var ikke imponert over kringkastingssjefen.

- Det eneste positive med debatten var at NRK satte et kritisk søkelys på seg selv, og at Solvang avkledde sin egen sjef fullstendig. Det viser at de fortsatt tar journalistikk på alvor, uttalte han til Dagbladet.

Annonse

Bruce Springsteen avlyser alle konserter i 2023

De gjenværende av årets konserter blir utsatt til neste år, skriver artisten selv på Twitter.

Suspendert
Ray Tang/LNP/Shutterstock

Suspendert

Den britiske skuespilleren Laurence Fox har blitt suspendert fra arbeidsplassen GB News. Det melder Sky News. Fox har hatt sitt eget program hos kanalen, oppkalt etter ham selv.

Den tidligere skuespilleren skal ha kommet med en rekke ufine kommentarer om den politiske korrespondenten Ava Evans.

- Vis meg én mann med respekt for seg selv som kunne gått til sengs med henne, sa Fox i en episode av Dan Wotton Tonight.

- Vi trenker mektige, sterke, fantastiske kvinner som gjør noe godt ut av seg selv. Vi trenger ikke denne feminist-utgaven. De er patetiske og pinlige. Hvem vil ligge med noe sånt?.

Evans har selv delt klippet på X, tidligere Twitter.

«Laurence Fox ga nettopp en lang tale om hvorfor menn tydeligvis ikke vil ligge med meg?», skrev hun og understrekte at klippet gjorde henne fysisk uvel.

Fox skal ha nektet å beklage for uttalelsene, og er nå suspendert.

«Kommentarene fra Laurence Fox er totalt uakseptable. Hva han sa er ikke en refleksjon av våre verdier og vi beklager uforbeholdent for kommentarene og reaksjonene de har foråsaket», skriver GB News i en uttalelse.

«Vi har satt i gang en etterforskning og ønsker å be den involverte personen om unnskyldning».

Annonse

«Stjernekamp»-aktuelle Tone Damli har streptokokker

Tone Damli (35) skriver på Instagram at hun har blitt syk.

«Da ble det streptokokker og virus på denne jenta. Godt det er tidlig i veka, skriver hun».

Artisten er for tiden å se i «Stjernekamp», hvor hun forrige uke fikk terningkast to av Dagbladets anmelder.

Det er ikke kjent om viruset vil påvirke deltakelsen.

- Redusert aktivitet
Foto: Terje Pedersen / NTB

- Redusert aktivitet

For to uker siden ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marit er sykmeldt.

Sykemeldingen ville i første runde var i to uker, men kommunikasjonssjef hos slottet, Guri Varpe, forteller til Dagbladet at kronprinsessen fortsatt vil ha redusert aktivitet framover.

- Kronprinsessen vil fortsatt ha redusert aktivitet og har ikke planlagt offisielt program denne uken eller i høstferien, sier Varpe.

Kronprinsessen ble sykmeldt for to uker siden september.

«Kronprinsesse Mette-Marit er sykmeldt fra 13. september etter råd fra hennes lege. Kronprinsessen er i første omgang sykmeldt i to uker, men denne perioden kan bli forlenget», het det i en pressemelding fra Kongehuset.

Kongehuset opplyste videre om at kronprinsessen har sykdommen lungefibrose, «som i perioder begrenser utøvelsen av hennes offisielle program».

Annonse