Annonse

Kjendisstudio

Ny rolle avslørt
Foto: Peter Nicholls / Reuters / NTB

Ny rolle avslørt

6. mai skal kong Charles (74) endelig krones, i en storslått seremoni som ikke har skjedd på 70 år.

Nå skriver The Times at tre av barnabarna hans, prins George (9), prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4), vil delta på en helt spesiell måte under kroningshelgen.

Prins William (40) og prinsesse Kates (41) tre barn skal nemlig være med i en vogntur tilbake til Buckingham Palace.

The Times skriver at barna kommer til å sitte sammen med foreldrene sine og vinke til offentligheten, i en hestevogn fra Westminster Abbey til Buckingham Palace, etter kroningsseremonien.

Ifølge planen skal Charles og dronning Camilla sitte i vogna foran.

Detaljene skal ha blitt avslørt av et dokument rundt prøvene til den store kroningsdagen. The Times skal ha fått tilgang til dokumentet.

Det er også spekulasjoner på om prins George vil ha en rolle i seremonien, ettersom han er tronarving etter faren. Dette er foreløpig ikke blitt bekreftet.

Barnebarntrioen skal angivelig sitte i Gold State Coach, som avdøde dronning Elizabeth tidligere har uttalt var «beinrystende og forferdelig», da hun satt i den under kroningsseremonien i 1953.

I prosesjonen skal også blant andre prinsesse Anne og ektemannen sir Tim Laurence og hertugparet av Edinburgh, prins Edward og Sophie, være med.

Annonse
Avkrefter ryktene
Foto: Splash News/NTB

Avkrefter ryktene

Den seineste tida har det svirret en rekke rykter i franske medier om at fyrsteparet av Monaco skal skille seg.

Det franske magasinet Royauté er blant dem som har hevdet at fyrst Albert og fyrstinne Charlene er i gang med en separasjon.

Det avkreftes nå av kongehuset i Monaco til nettstedet Royal Palace.

Kommunikasjonsavdelingen uttaler at de formelt avviser de ondsinnede ryktene satt ut av det franske magasinet.

De la også til at ryktene er helt ubegrunnet.

Dette er ikke første gangen at fyrsteparet blir utsatt for skilsmisserykter. I 2022 var det flere som trodde at ekteskapet var over, ettersom Albert og Charlene tilbrakte mye tid fra hverandre.

Grunnen til Charlenes fravær fra familien var derimot på grunn av at hun ble alvorlig syk og måtte bli innlagt på private klinikker i utlandet for behandling.

Fyrsteparet giftet seg i 2011 og har de to tvillingene Jacques og Gabriella (8).

Annonse
Mener prins Harry kan miste oppholdstillatelsen
Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB

Mener prins Harry kan miste oppholdstillatelsen

Det kan koste prins Harry (38) dyrt å være så ærlig som han har vært den siste tida, skriver Page Six.

Harrys åpenhet rundt bruken av narkotiske stoffer som sopp og kokain kan nemlig føre til at han mister oppholdstillatelsen i USA, forteller en rettsekspert til nettstedet.

- En innrømmelse av narkotikabruk er vanligvis grunnlag for avvisning, sier tidligere aktor Neama Rahmani, og legger til:

- Det betyr at prins Harrys visum burde blitt nektet eller tilbakekalt fordi han innrømmet å ha brukt kokain, sopp og andre rusmidler.

Videre forteller Rahmani at det ikke gjøres unntak for kongelige.

Det var i Harrys memoarer «Spare», prinsen avslørte å ha prøvd de narkotiske stoffene.

Advokaten James Leonard, som tidligere har representert «The Real Housewives of New Jersey»-stjerna Joe Giudice i en innvandringssak, er uenig i Rahmanis uttalelse.

Han tror ikke Harry står i fare for å bli kastet ut av USA.

- Uten noen kriminell siktelse knyttet til narkotika, eller alkohol, eller noen funn fra en rettslig myndighet om at prins Harry er fast narkotikabruker, ser jeg ikke noe problem med avsløringene i memoarene hans.

Annonse

MGP-legende død

Skuespiller og sanger Anita Thallaug er død. Det bekreftes av barnebarnet Rasmus, bedre kjent som artist Rasmus Thall.

Hun ble 84 år.

Som sjuåring debuterte Thallaug som skuespiller i en barnrevy av Leif Juster. Seinere spilte hun i en rekke filmer, og var blant annet stemmen til Alice i den første norske versjonen av «Alice i Eventyrland».

Thallaug deltok i Melodi Grand Prix hele sju ganger. I 1963 representerte hun Norge i Eurovision Song Contest med sangen «Solhverv». Det endte med Norges første sisteplass i Eurovision.

Tidligere i år deltok også barnebarnet i MGP, med låta «Tresko». For Rasmus er det viktig å hedre mormoren.

- Det er viktig for meg å hedre hennes liv og hun har vært grunnen til at jeg driver med musikk. Hun har vært elsket og hatt et hjerte fullt av kjærlighet. Alle i familien er veldig lei oss, men det var naturlig og hun har hatt et langt og innholdsrikt liv og gjort veldig mye i underholdningsbransjen, forteller han til Dagbladet.

Les hele saken

MGP-legende er død

Annonse